Marcuzo formåede lørdag aften at spille sig i den altafgørende top 8, der inviteres til Madrid den 31. maj for at spille med om en præmiepulje på over 1,2 millioner kroner i historiens første eChampions League-finale.

Det bliver med dansk deltagelse, at den første eChampions League-finaleturnering skal tage sted i Madrid dagen før fodboldens Champions League-finale.

Otte finalister, heriblandt danske Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, skal nemlig på PlayStation 4 spille med om en samlet præmiepulje på over 1,2 millioner kroner, hvoraf vinderen kan løbe afsted med hele 670.000 af dem.

Den sensationelle kvalifikation blev sikret i går aftes, da Marcuzo først formåede at besejre forhåndsfavoritten ‘Nicolas99fc’ fra Argentina, ligesom han gjorde det til FIFA eWorld Cup 2018, hvorefter det blev til en sejr over finlænderen ‘kossu72’ i den afgørende kamp om billetten.

Danskeren har dermed sikret minimum 15.000 dollars, altså hele 100.000 kroner, samt ikke mindst muligheden for at vinde op mod 850 Global Series-point.

Det er helt vildt, det her. Jeg er så glad for at de seneste måneders arbejde har båret frugt. Først med top-4 med landsholdet, så med sejr i eSuperliga og nu med en finaleplads i eChampions League. Jeg er vildt glad,” fortæller North-spilleren i pressemeddelelsen fra North om den vilde bedrift.

Med sig hele vejen havde han August ‘Agge’ Rosenmeier, der naturligvis er utrolig stolt over sin holdkammerats præstation.

Også eSuperliga-profilerne Frederik Fredberg og Andreas Hedegaard fra henholdsvis Brøndby IF og Vendsyssel fik kæmpet sig til slutspillet i weekendens turnering i Manchester. Sidstnævnte skulle bruge tre sejre i træk i sine tre sidste opgør, men leverede her et formidabelt comeback i det vilde eventyr, der desværre ligesom Fredbergs måtte slutte i den første af to knockoutrunder.

Vi ønsker stort tillykke til Marcuzo med kvalifikationen og giver samtidig et bifald til de fire andre danske deltagere, som alle vidste en fremragende mentalitet i løbet af den ufattelig svære turnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *