Er du træt over ikke at kunne se de danske FIFA-spillere i aktion til internationale turneringer? Nu er du selv herre over, hvilke kampe du ønsker at se.

August ‘Agge’ Rosenmeier og Fatih Üstun er med, når der lørdag og søndag skal spilles FIFA på topplan i Bukarest til PGL FIFA 19 Masters.

Som noget helt nyt bliver det til denne internationale turnering muligt at følge samtlige af de to danske repræsentanters kampe. Du kan faktisk se lige den kamp eller spiller, du ønsker.

PGL, der står for underholdningen i denne weekend, har nemlig gjort det mulig for seere at klikke på lige den kamp, man har lyst til at følge med i. Hele 16 forskellige kanaler inklusiv “main-kanalen”, hvor alt studieoptakten og live-kommenteringen foregår bliver her sat op til eventet, og det kræver derfor bogstavelig talt kun ét klik på musen for at skifte den ene kamp ud med den anden.

Denne utrolig luksuriøse funktion kommer til at være på PGLs hjemmeside under turneringen. Her er en genvej til stedet, hvor du altså kan overvære alle FIFA-kampe, der bliver spillet i PGL Studios i Bukarest i weekenden.


Det talentfulde castinghold til PGL FIFA 19 Masters i Bukarest.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.