Efter gårsdagens oddsbombe skal vi i dag kigge på vores seed nummer 7 til DM, nemlig Daniel Barnewitz. Daniel har tidligere præsteret til netop DM, hvor han de to forgange år er nået til henholdsvis kvartfinalen og semifinalen. Her har han begge år måttet se sig slået af den senere vinder, August “Agge” Rosenmeier.

Barnewitz DM optakt

 

Vi har fanget ham til en snak om dette års DM:

Hvad forventer du af dig selv til DM?
Jeg forventer som minimum at tangere min 3. plads fra sidste års DM.”

Hvordan har du tænkt dig at forberede dig til turneringen?
Min forberedelse er allerede gået i gang med utrolig mange cashgames online, primært mod udenlandske spillere. Derudover regner jeg med offline træning hele dagen før på Xbox One, for at vænne mig til controlleren – selvom det nok aldrig helt sker.”

Hvad er dit bud på en top 3, og hvorfor tror du, at det bliver lige præcis de 3?
“1. Agge 2. Mig selv 3. Lars/Iver/Suit. Agge er i en liga for sig selv og hvad mig selv angår, så præsterer jeg altid bedst til DM. Er røget ud til Agge de seneste to år, så det kommer selvfølgelig an på lodtrækning og brackets. Der er generelt mange om buddet og derfor er det også svært for mig at vælge tredjepladsen. Det kommer igen an på lodtrækning, men også dagsorden og nervøsitet. Samt hvem der gør sig bedst på Xbox.”

Hvem tror du kunne gå hen og overraske i år, og er der nogen du tror der skuffer?
“Uh, den er svær. Jeg håber på at Oli kan gøre en rigtig god figur, men om det ville være en overraskelse, ved jeg ikke. Omvendt tror jeg mange af “online spillerne” vil få sig et chok og klare sig mindre godt, da der er kæmpe forskel på offline og online.”
Det bliver spændende at se om Barnewitz kan komme i top 3 endnu engang til dette års DM. Tror du på ham som kommende danmarksmester, kan du oddse på ham til odds 10.00.
2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.