Danmarksmesterskabet i FIFA 14 nærmer sig med hastige skridt og med under to uger tilbage er der al god grund til at forberede sig til den benhårde turnering, som alle sigter efter at vinde. Læs mere og køb billet.

Manden som alle vil slå er August ‘Agge‘ Rosenmeier. Vinderen af DM i FIFA 12 og 13 kommer denne gang til turneringen som verdensmester og med endnu mere rutine end nogensinde før. Samtidig er han en af de få danskere, som har fået fornøjelsen af at spille Xbox One i flere måneder og som en af de eneste i Danmark, så i år er Agge en endnu større favorit end nogensinde før. Sidste år kunne folket se Agge slå den ene modstander efter den anden, da de fleste af kampene foregik på storskærmen. Blandt andet slog Agge Daniel Barnewitz i semifinalen, hvorefter turen kom til Patrick Eckhoff, der overraskede alle ved at nå hele vejen til finalen, ligesom sin modstander i semifinalen, Robin Bangsø, som ingen kendte før turneringen. Agge vandt herefter finalen 1-0 i en ensrettet kamp og kunne derfor tage de 20.000 kroner med hjem, mens Eckhoff måtte nøjes med 5.000 kroner.

Agge DM

Sports-Gaming.dk vil også være til stede på dagen og er klar med massiv dækning af turneringen, samt fire FIFA 15 turneringer med mange forskellige præmier!

Vi har hevet fat i dem, som vi forventer kan blande sig i toppen til DM. Herunder følger vores bud på nr. 11-15 og derefter vil der hver dag komme interview med en mere, indtil vi når 5. september, hvor vores bud på nummer 1 kan læses:

Seed 15 – Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård:
Mølgård fra FIFA Team Fyn kan være en af de næste, der kommer til at blande sig i toppen af de helt store turneringer. Ved sidste års DM gik han videre fra begge gruppespil, og til Aalborg Open tvang han Agge Rosenmeier helt ud i forlænget spilletid. Ham skal man helt sikkert holde øje med. – “Jeg har tidligere haft besvær med at vænne mig til Xbox-controlleren, men hvis jeg kan lykkes med dette i første gruppespil, er jeg overbevist om, at jeg kan nå langt i år. Jeg føler mig bedre end nogensinde. I dagene op til regner jeg med at spille en del offline sammen med en af mine kammerater, som også skal med i år, og ellers vil jeg bare forsøge at spille en masse kampe sammen mod rigtigt gode spillere frem til turneringen.

Bud på top 3 og overraskelser:  “De tre bedste spillere er nok for mig Agge, Iver og Lars. Agge måske lidt foran de to andre, men der kommer til at lægge et umenneskeligt, stort pres på hans skuldre ved dette DM, og da jeg synes, at det er blevet sværere at være suveræn resultatmæssigt på de nye konsoller, selvom man er bedre, er jeg ikke sikker på, at han formår at få sit hattrick. Af overraskelser kan både Claes Hansen, Kent Brylle og Waleed Ahmed være med blandt de allerbedste, hvis de rammer dagen.

Seed 14 – Johan ‘Gass‘ Christensen:
Johan er en af de nordjyder, der har præsteret allerbedst i de mange turneringer, som har kørt i Aalborg. Udover at gør sig gældende deroppe, endte at også i top 8 ved sidste års DM: – “Til DM forventer jeg en solid præstation, hvis jeg kan spille på samme afslappede måde som sidste år, skulle jeg gerne komme langt igen. Måtte desværre blive slået af Patrick Eckhoff sidste år i kvartfinalen, så at trække ham igen og få min hævn ville være fantastisk. Forberedelsen har desværre ikke været den skarpeste, jeg har været væk fra FIFA i et godt stykke tid, da jeg er ved at tage min værnepligt i forsvaret. Om det har en negativ effekt, tror jeg dog ikke. Der er som regel en god løsning til at skabe nye spilmuligheder og måske forandre sin kreativitet på det virtuelle græs.

Bud på top 3 og overraskelser: Agge nr. 1, Lars Korreborg nr. 2 og Mathias Iversen nr. 3. Jeg håber, at jeg selv kan være overraskelsen og snuppe de 20.000 kroner med hjem til Nordjylland!

Seed 13 – Parampreet ‘Paro‘ Singh:
Udover de sidste tre års DM har Paro ikke været meget aktiv. Hans niveau til offlineturneringer er dog altid højt og hvis nogen kan komme lang, så er det ham. Den tidligere danmarksmester er bestemt et bud på en høj placering. – “Jeg går som regel altid efter sejren, når jeg melder mig til turneringen, men jeg kan godt se, at det bliver svært. Jeg vil tage en kamp ad gangen, men jeg vil blive skuffet, hvis jeg ryger tidligt ud. 

Bud på top 3 og overraskelser: “Agge nr. 1, Lars Korreborg nr. 2 og Daniel Barnewitz nr. 3. Af spillere, der ikke tidligere er nået langt til DM, kan Lasse Bækkelund overraske ved at nå langt.”

Seed 12– Robin Bangsø:
Robin Bangsø viste sidste år, at han er en rigtig god spiller, men udover denne turnering har man sjældent hørt om denne spiller. Han er med på listen på baggrund af sidste års fænomenale præstation, hvor han slog flere gode spillere ud på en solid defensiv og skarpt kontraspil. – “Selv forventer jeg en placering blandt de sidste 8, man kan selvfølgelig være uheldig med de modstandere man møder, men har trænet meget på det sidste, og er igang med at finpudse de sidste detaljer, så vil bestemt mene at jeg har niveauet til toppen. Jeg forbereder mig ved, at spille online-sæsoner, hvilket altid er noget jeg har spillet meget, da man på den måde kan møde modstand, som er nogenlunde på ens niveau, når man spiller i 1. Division.

Bud på top 3 og overraskelser: “Det er et lidt kedeligt svar, men man kommer ikke uden om Agge som klar favorit. Som nummer 2 kunne jeg godt se Bækkelund, da han er begyndt at vise sig på den danske FIFA scene, og gør det rigtig godt. Nummer 3 mener jeg er lidt tættere, men tror at Primeturbo fortsætter sine konstante topplaceringer og tager tredjepladsen. Som årets overraskelse, kunne jeg sagtens forestille mig enten Paw ‘Wap‘ Bertelsen eller Claes Hansen, da jeg mener at de har niveauet til toppen, og efterhånden også har været på FIFA scenen et par år nu, og på den måde prøvet lidt af hvert.

Seed 11 – Oliver ‘Oli’ Døssing:
Oli er på kontrakt hos Tricked Esport, og det er med god grund. Han har tidligere været nævnt som det absolut største danske FIFA talent, på grund af sit fantastiske offensive spil, men det helt store resultat er udeblevet, og derfor tror vi ikke på ham som en kommende danmarksmester. Han vil dog helt sikkert være at finde blandt de bedste igen i år. – “Går altid ind til et event, men forventningen om at jeg kan vinde, så det vil jeg også gøre til DM. Jeg har ikke fået spillet så meget her på det sidste, grundet ny skole, hvor man lige skulle vende sig til en anden hverdag end man plejer, og derfor har det taget lidt af “gaming tiden” Jeg har tænkt mig at træne med mine teammates Anders og Daniel de næste par dage, og så må vi se om det ikke også bliver til lidt offline træning med de to og Peter Møldrup (Trickeds manager) dagen før det går løs.

Bud på top 3 og overraskelser: “Agge, Daniel, Anders, – Agge fordi han bare er flere niveauer over alle andre, ikke kun i Danmark, men i hele verden.  Daniel præsterer altid godt til store DM, og så har jeg altid tiltro til ham, da jeg synes han spiller ekstremt godt. Anders fordi han nu har fået erfaringen fra VM, hvilket også var med til at kickstarte hans karriere, så vi må se om det får samme virkning på ham. Jeg tror ikke der bliver kæmpe overraskelser i år, da der efterhånden er så mange gode og “kendte” spillere i Danmark, men jeg vil måske skyde på Danni ‘Elsker-fck‘ Jensen, da jeg synes han har vist gode takter på nexgen, men jeg er stadig ikke helt sikker på hvor stabil han er.

Følg med i morgen, hvor vores bud på første mand i top 10 kan findes her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.