AdelI går snakkede vi med Mathias ‘Revi’ Iversen og i dag er det blevet tid til at høre fra en af de største spillere i Dansk FIFAs historie, Nemlig Adel Daher. Adel Daher er en spiller, der altid performer – lige på nær når det kommer til DM, ifølge ham selv. Han har en rigtig god rutine, da han har spillet FIFA siden 2008, og må derfor siges at kende spillet ud og ind. Han har også vist før, at han kan spille på alternative måder, bl.a. til Aalborg Open, hvor han spillede Elfenbenskysten, ligesom han også har eksperimenteret med Belgien.

Han har tidligere opnået store resultater som bl.a. hans sejr til de nordiske mesterskaber i 2011, hvilket også kvalificerede ham direkte videre til FIWC i 2011. Et større resultat fornyligt er hans sejr til TV2 Beep-turneringen samt hans 4. plads til Aalborg Open.

Hvad forventer du af dig selv til DM?
”Jeg forventer at komme ud af min forbandelse når det kommer til DM og kvartfinaler, hvilket betyder at jeg gerne vil kvalificere mig videre fra kvartfinalerne, som jeg har tabt en del af til DM.”

Hvordan har du tænkt dig at forberede til turneringen?
Jeg har ikke tænkt mig at forberede mig specielt meget mere. Jeg føler, at der er styr på de basale ting og taktikken er besluttet for mig.

Hvem tror du bliver turneringens top 3?
”De tre bedste spillere til turneringen: Agge, PrimeTurbo og Iver.”

Til sidst – Hvem tror du bliver turneringens overraskelse?
”Som overraskelsen i år tror jeg på Yassin. Han har høstet en del erfaring nu, og selvom han aldrig har fået de store resultater, kan han spille virkelig flot FIFA. Hvis alt går hans vej, som man altid har brug for til sådan en turnering, så kunne jeg godt se ham som vinder af denne turnering.”

Pt. ligger Adel med odds 15 på at han vinder turneringen – og Yassin, som han har som årets overraskelse, har et flot odds 35 på sig! Ser du nogen af disse to som vinder af turneringen? Disse odds kan foretages via Unibet.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.