Med under en uge til DM er vi nu nået til vores seed 6, som er en yderst rutineret spiller fra Aarhus. Mathias ‘Revi‘ Iversen har før lavet gode resultater i Danmark og har efterhånden opbygget en rutine, som kan få ham langt i år. Trods svingende resultater har Iversen for alvor placeret sig som en af Danmarks bedste FIFA spillere med sin utrolig stærke offensiv, og den tidligere Tricked- og Copenhagen Wolves spiler bør også forvente en topplacering til dette års DM, selvom det er 4 år siden han sidst gjorde sig bemærket i denne turnering, hvor han tabte finalen til sin fætter, Kasper Iversen.

10570982_10203994841859010_1227685502_n

Udover DM har Iversen mange gode resultater på CV’et, heriblandt en 2. plads i NPF 2013 og Copenhagen Games 2011, mens han vandt Århus Open i 2012 og for blot 2 måneder siden tog sejren i Sønderjylland Open, hvor han slog Anders ‘MrSuit‘ Bollerup i finalen og dermed tog revanche for sidste års NPF.

Vi har snakket med Mathias for at blive klogere på hans forventninger til DM:

Hvad forventer du af dig selv til DM?

“Jeg forventer en topplacering, alt andet er for mig et nederlag. Jeg synes dog de danske spillere kommer bedre med overall og det er klart med til at gøre turneringen til en rigtig kompetent turnering med mange outsiderere og favoritter. Rammer jeg dagen og heldet, forventer jeg at være med, hvor det sjovt.

Hvordan har du tænkt dig at forberede dig op til DM?

Jeg har nogle spillere som jeg spiller en del imod. Primært topspillere. Derudover, prøver jeg faktisk at holde lidt igen med at spille for meget op mod en turnering, da jeg føler mit spil bliver alt for ensformigt og låst ved for mange kampe.

Hvem forventer du ender i top 3?

Agge, Primeturbo og Barnewitz – Agge er den mest komplette, og man kan ikke rigtig sætte en finger på hans spil. Prime ser ting i spillet som alle andre ikke gør, men mangler bare det afgørende skub for at blive international spiller. Barnewitz har sine udsving, men er sammen med Prime også på vej til at blive en  international spiller. De mangler begge at få sit gennembrud og komme til en international turnering, men det handler om lige at få gennembruddet, så kan de begge udfordre Agge på den danske trone.

Ser vi nogle overraskelser i år?

Jeg tror ikke rigtig på overraskelser i dansk FIFA mere. Jeg forventer, at en top 8 spiller i DK, snupper DM titlen i år.

Mathias Iversen ligger i år til odds 15 på Unibet.

Fik du ikke læst gårsdagens artikel om Daniel Barnewitz, så kan den ses lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.