Danmarksmesterskaberne i FIFA 2014 finder i år sted i Papirhallen på Refshaleøen i København, og turneringen arrangeres af Electronic Arts og Microsoft, og det betyder, at konsollen er den nye Xbox One. Manden som alle vil slå er August ‘Agge‘ Rosenmeier, og vinderen af DM i FIFA 12 og 13 kommer denne gang til turneringen som verdensmester og med endnu mere rutine end nogensinde før. Samtidig er han en af de få danskere, som har fået fornøjelsen af at spille Xbox One i flere måneder og som en af de eneste i Danmark, så i år er Agge en endnu større favorit end nogensinde før. Sidste år kunne folket se Agge vinde finalen 1-0 i en ensrettet kamp, og han kunne derfor tage de 20.000 kroner med hjem.

TV3 Sport 2 sender en hold af sted til Papirhallen for at dække turneringen tæt med interviews, indslag og kommentering, og det vil være den kendte reporter, Tommy Kjærsgaard, der kommer og styrer løjerne. Dette vil kunne følges live på lørdag på TV3 Sport 2 fra 15.30 til 18.30.

Udover tv dækningen, så vil Sports-Gaming.dk, i samarbejde med Papproduction, stå for streaming fra hovedscenen fra kl. 11.00 og til dagens afslutning – ekspert kommentering, interviews og indslag i løbet af dagen. Dækningen kan på lørdag følges her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.