Den hollandske FIFA-YouTuber, Kazooie94, er nu vendt hjem fra Capture Event i London, hvor han blandt andet var på rundtur i Pro Clubs, der har fået flere nye features i FIFA 18.

Vi har allerede set en masse til FIFA Ultimate Team, Karriere Mode og The Journey, og nu er det så blevet tid til at tage et kig på denne års udgave af gamemodet Pro Clubs.

Hollænder og FIFA-YouTuber, Kazooie94, er blandt andet kendt for sine mange årlige ‘Pro Clubs-compilations’, og derfor var det naturligvis oplagt for ham at tage på rundtur i netop dette gamemode, som i år har fået en masse nye features.

Undervejs på rundturen viser han os eksempelvis en masse nye hårtyper, man kan give sin virtuel pro, nye måder at anvende ‘player traits’ og sidst men ikke mindst et par nye og super spændende måder at kunne lave taktikker på til sit hold, så spillestilen passer perfekt til holdets spillere.

Du kan komme med på rundtur øverst i artiklen, og vil du yderligere gerne have en lille forsmag på, hvad du kan forvente at se fra den hollandske YouTuber i FIFA 18, så se med i hans seneste Pro Clubs-compilation herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.