Fodbold betragtes af mange mennesker som verdens største sportsgren og nu er det tid til en af de turneringer alle drenge har drømt om at vinde. Det er tid til VM!

VM starter i dag i Rusland og mange kan ikke vente på denne store turnering. Det er kulminationen af års forberedelse for de fleste nationer og et samlepunkt for folk over hele verdenen. Med VM bringer også væddemål samt betting på hvem der går videre fra gruppespillet samt hvem der vinder finalen og den berygtede VM pokal. Der er managerspil hvor mange finder sammen for at fylde personen der kan vælge de bedste 11 spillere fra VM-turneringen, og så er der de helt almindelige odds fra kampene, og hvis det sidste er noget som i sær interesserer dig så er VM helt klart oplagt til enten at starte med at oddse og gå på opdagelse i de mange bonuskoder der findes på diverse sider. Læs mere her om betting bonusser.

Tror du for eksempel at vi får værterne fra Rusland videre fra deres gruppe? De møder Saudi Arabien i deres første kamp og må forventes at være store favoritter, så spørgsmålet er om du vil gå efter det sikre valg eller om du tror på outsiderne. Betting er meget mere end bare statistikker og det tror jeg i sær mange husker fra EM i 2016 hvor vi blandt andet så Island levere noget som ingen ville have haft den vildeste fantasi om ville nå hele vejen til kvartfinalen efter blandt andet at have fået 1-1 mod Portugal i gruppespillets første kamp samt vundet 2-1 over England i 1/8-delsfinalen.

Og hvad med Sydkorea i 2002? Da de kæmpede sig videre fra gruppespillet og efterfølgende vandt over Italien OG Spanien og derfor endte i semifinalen. Der vil altid være overraskelser i sport hvilket gør det så spændende og interessant at oddse. Man kan aldrig vide sig sikker og der vil altid være statistikker som taler for eller i mod, men nogle gange må man modstå det sikre kort og tro på overraskelsen. Det er i sær noget vi danskere husker tilbage på EM i 1992, da vi gjorde noget ingen nogensinde ville have troet og i sandheden den største og flotteste overraskelse i sportens verden, hvis man spørger os danskere. Der findes ikke en smukkere fortælling end da Danmark overraskende nok fik en plads til EM og kæmpede sig gennem gruppespillet og så på smukkeste vis fandt vejen hele finalen og 2-0 sejren over Tyskland. Beviset på at alt er muligt i sport.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.