Vi har nu også talt med Tricked eSport-coach, Kent Brylle, der fortæller nærmere om afskeden med to af holdets profiler, samt hvad der skal ske i den nærmeste fremtid.

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf fra indgangen af 2018 ikke længere vil være en del af organisationen, Tricked eSport.

Her knyttede de to danske FIFA-spillere et par kommentarer til situationen, og nu er det også lykkes os at indsamle en reaktion fra Tricked eSports rutinerede FIFA-coach, Kent Brylle.

Det er selvfølgelig ikke den sjoveste beslutning at tage med to drenge, som har givet rigtig meget til hele klubben og altid har gjort deres ypperste for at repræsentere os på bedste vis, men vi føler, at tiden er inde til at prøve noget nyt og tage det næste skridt. Det mener vi også, at både Hassan og Bacha er klar til, og derfor har vi taget denne beslutning,” forklarer Kent Brylle, der derudover kun har positive at sige om spillernes lange ophold på holdet Bacha og HassanPlayer.

Det er ingen hemmelighed, at både Hassan og Bacha har givet os en masse gode oplevelser gennem de sidste to år, og vi har været rigtig glade for at have dem her. Derfor har det været en sand fornøjelse at arbejde med dem begge. Udover at de er fantastiske spillere, så har de givet en fantastisk energi og altid bidraget med en god stemning, uanset hvordan det hele har set ud.

Hvad, der naturligvis bliver endnu mere interessant nu, er, at organisationens FIFA-afdeling med stor sandsynlighed skal ud og lukke hullerne efter afskeden af disse to. Til dette kan Kent Brylle i øvrigt meddele, at dette har man allerede styr på.

Ja, vi har allerede det meste af fremtiden på plads. Det har aldrig været en hemmelighed, at vi godt kan lide at arbejde med at udvikle spillere, samtidig med at vi kæmper med om de store titler, og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor kommer I også til at se en god blanding af topspillere og landets største talenter på holdet. Med hensyn til konkrete navne må I dog vente lidt med at få mere at vide,” lyder den spændende udtalelse fra organisationens FIFA-ansvarlige person.

Det tyder altså med andre ord på, at erstatningen er tæt på at være i hus, og vi holder selvfølgelig øje med de potentielle nye Tricked-ansigter, der kan komme når som helst.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.