En af de absolut bedste FIFA-spillere herhjemme i år, Mikkel Hjorth Bach, forlader nu Wicked Gaming efter en lang og succesfuld tid på holdet, der blandt andet har budt på flere store sejre.


Tilbage i februar 2016 blev det dengang unge FIFA-talent, Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, en del af FIFA-holdet Wicked Gamings nystartede akademi som følge af sin flotte 2v2-sejr til Elgiganten Cup.

Malthe Dørge og Mikkel Hjorth Bach vandt første udgave af Elgiganten Cup den 2. januar 2016.

Meget længe skulle der ikke gå, før han pludselig blev rykket op til førsteholdet, og siden da er det kun gået én vej for Mikkel Hjorth Bach, der i dag kan se tilbage på en enorm succesfuld tid på holdet, som har budt en masse gode minder og en masse gode titler.

Nu er det dog blevet tid til at kigge efter nye udfordringer, kunne ‘Rævehjorth’ i går meddele sine Twitter-følgere.

Pr. 23. september, altså blot få dage før udgivelsen af FIFA 18, vil spilleren stå uden kontrakt, og derfra af også uden et team at repræsentere. Hovedårsagen til det, er hovedpersonen selv ikke spor bleg for at komme ind på.

Der er lidt forskellige årsager til, at jeg forlader Wicked Gaming. Både økonomisk og også fordi jeg gerne vil have en ny udfordring,” siger han om situationen og kigger efterfølgende tilbage på sine bedste minder.

Jeg værdsætter rigtig meget min tid på holdet. Vi har klaret det sindssyg godt, og haft nogle fantastiske spillere. Rent holdmæssigt var det største øjeblik, da vi stod med fire mand i top 4 til Odense Open, og individuelt var det, da jeg vandt Copenhagen Games, da jeg føler, det var mit endelige gennembrud.

Top 3 til Copenhagen Games 2017. Fra venstre: Lasse Bækkelund, Mikkel Hjorth Bach og Frederik Fredberg.

Med en så stærk spiller stående alene uden et hold, må der naturligvis allerede på nuværende tidspunkt være flere henvendelser. Alligevel tyder det ikke på, at Mikkel Hjorth Bach har fundet sit potentielt kommende hold endnu.

Jeg ved ikke, hvornår jeg har et nyt hold, men jeg regner med, at der ikke går forfærdelig lang tid,” fortæller han og kommer lige efter med sine forventninger til, hvad en eventuelt kommende klub eller organisation skal have styr på.

Jeg håber selvfølgelig, at et nyt hold har styr på sine ting og er engagerede.

Det bliver spændende at følge med i, hvor Mikkel Hjorth Bach ender henne, der ligesom sin tidligere holdkammerat, Lars Korreborg, som også for nyligt valgte at forlade Wicked Gaming, nu står ledigt på ‘FIFA-transfermarkedet’.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.