Den professionelle FIFA-spiller, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund går nu ‘all-in’ på YouTube, og Team Liquid-profilen er samtidig allerede ude med sin første video.

En pack opening bestående af 24.000 FIFA Points samt Weekend League elite 1-rewards, der åbnes sammen med Christian ‘Qack’ Lillebæk – det må siges at være en solid start på Lasse ‘Kongen’ Bækkelunds nye YouTube-karriere.

Nogle af jer kender mig fra streaming, men nu hedder det YouTube,” forklarer Team Liquid-spilleren indledningsvis, hvorefter han hævder, at han nu vil gå “all-in” på YouTube.

Jeg har en masse fede idéer til serier,” siger han blandt andet også i starten af videoen, og derfor bliver det naturligvis spændende at følge Lasse Bækkelund, som slutter sig til den efterhånden store mængde af danske FIFA-spillere, der på dagligt basis leverer videoer til sine trofaste seere.

Hvis du endnu ikke har abonneret til hans nye kanal, så har du stadig chancen, og samtidig kan du tage et kig på hans første video af forhåbentlig mange herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.