Video: Anders ‘Anden’ Matthesen tester sine FIFA-evner af i kamp mod Agge

0
1084

I den seneste episode af ‘Agges Corner’ tager den danske FIFA- og YouTube-stjerne imod en anden YouTuber ved navn Jannik Rundholdt, måske bedre kendt som Anders ‘Anden’ Matthesen.

Billedresultat for anders matthesen
Se her det geniale klip af Anders Matthesen, som ‘roaster’ unge YouTubere.

Jannik Rundholdt alias Anders ‘Anden’ Matthesen har de seneste par måneder fået stor omtale på de sociale medier, blandt andet efter han satte en række kendte danske YouTubere på plads til det store awardshow, Guldtuben, tilbage i september.

Nu forsøger han sig endnu engang med at sætte en YouTuber på plads, og denne gang er 21-årige August ‘Agge’ Rosenmeier minsandten den udsatte, når Jannik Rundholdt byder den professionelle FIFA-spiller op til kamp.

Undervejs i kampen lykkes det ikke Agge, i op til flere gange, at holde masken, og selv kalder han det da også den sværeste kamp rent mentalt, han har prøvet at spille hidtil i sin FIFA-karriere.

Alligevel må han dog ses som værende storfavorit til opgøret, eftersom det er hele ti år siden, Jannik Rundholdt spillede det populære sportspil. Dengang hed det nemlig FIFA 08.

Du kan se hele videoen øverst i artiklen, og samtidig kan du herunder se den forrige episode af ‘Agges Corner’, hvor den danske FIFA-YouTuber, MadsGaming, også kom ud i store problemer mod den tidligere verdensmester:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here