Lasse Bækkelund ramte i denne weekend 40-0 i FUT Champions for tredje gang, men for første gang under sit nye hold, Team Liquid.

I sidste måned blev danske Lasse ‘Kongen’ Bækkelund annonceret som Team Liquid-spiller. Her en halvanden måned senere har han så ramt 40-0 for første gang under den amerikanske organisation, hvilket han naturligvis var ganske begejstret for, da vi snakkede med ham kort efter bedriften blev fuldendt.

Det var dejligt at få en 40-0 i Liquid-trøjen. Der er lidt mere pres på, når man repræsenterer så stor en organisation, så det handler om at vise sig frem hver eneste gang, der er den mindste mulighed for det,” fortalte Lasse Bækkelund, som stillede op med et fuldt Liverpool-hold i denne weekend.

Dette bliver hermed også den tredje gang, den tidligere OB eSport-spiller har lykkes med at gå ubesejret gennem en Weekend Leauge. I modsætning til de to tidligere gang valgte Lasse Bækkelund til gengæld at streame samtlige af denne weekends 40 kampe på sin Twitch-kanal, hvor han sørgede for at underholde op mod hele 1300 seere på én gang undervejs.

Det var fantastisk at gøre det på stream. Jeg havde lovet, at jeg ville gøre det, inden FIFA 17 var slut, så det var bestemt på tide! Jeg toppede i går med 1300 seere og havde både kamera og mikrofon på. Lige nu ser jeg dog allermest frem til at modtage mit udstyr fra Liquid, så jeg kan gøre streamen mere spændende for seerne,” lød de uddybende ord fra dagens hovedperson, der yderligere var fast besluttet på at fortsætte det hårde arbejde i FUT Champions fremover.

Det er jo faktisk nu mit fuldtidsjob at spille FIFA, så jeg kommer til at grinde FUT Champions hver weekend, både her i slutningen af FIFA 17, men også hele vejen gennem FIFA 18. Der er masser af turneringer tilbage i FIFA 17, og så er det helt store mål, at der forhåbentlig kommer et DM, hvor jeg skal vise mig fra min bedste side her i slutningen af spillet,” afsluttede Lasse Bækkelund samtalen med at sige.

Et stort tillykke med det tredje 40-0-resultat skal der lyde til Lasse Bækkelund, der også bliver spændende at følge i FIFA 18, hvis han fortsætter med sin nuværende spilleglæde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.