Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen valgte at spille samtlige 40 kampe fredag, og det gjorde han klogt i, eftersom han formåede at ramme sit første 40-0-resultat i FIFA 18.

Normalt er det ofte sådan, at de fleste FUT Champions-udøvere vælger at fordele sine kampe henover weekenden for blandt andet at kunne holde koncentrationen gennem alle 40 kampe. Sidste års danske VM-repræsentant, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, valgte dog ikke at følge denne procedure og fik det i stedet overstået på den første dag.

Det har midlertidigt gjort, at han nu kan læne sig lettet tilbage og nyde resten af weekenden samt sin første 40-0-bedrift i årets FIFA-udgave.

Det føles rigtig lækkert at ramme 40-0! Jeg synes efterhånden, jeg har fortjent, og også vist, at jeg har niveauet til det, efter jeg mere eller mindre har pisket 5-6 topmodstandere i FUT Champions, som har fået 40-0, så det føles rigtig godt – især pga. det er kvalifikationsmåned,” fortæller Marcus Jørgensen begejstret.

I månedens første Weekend League kom danskeren til gengæld ikke optimalt fra start, da han allerede havde tabt to kampe i løbet af de første 16 kampe, men en justering på holdet har efterfølgende medvirket til, at han nu er ubesejret hele 64 kampe i streg.

Marcus Jørgensen og August Rosenmeier under Elgiganten FUT Live #1.

Jeg gik 14-2 de første 16 kampe i sidste uge, og efter det lavede jeg justeringer, og det har bare kørt smurt siden da! Det eneste, jeg mangler lige nu, er en COM (offensiv midtbanespiller), og dér får jeg forhåbentlig råd til Suárez efter rewards torsdag. Ellers føles holdet mere eller mindre perfekt,” siger han.

Og som alle nok ved, så er det ikke bare gode ‘monthly rewards’, der er på spil i denne måned. De 64 bedste spillere på det månedlige leaderboard sikrer nemlig sig selv en plads i VM-kvalifikationen, og efter denne præstation har Marcus Jørgensen selvfølgelig enorme forventninger til resten af måneden.

Jamen jeg er rigtig stolt og lettet. At få 40-0 her i anden uge letter presset en hel del, men arbejdet skal stadig gøres færdig her de sidste to uger. Men det ser rigtig fornuftigt ud på nuværende tidspunkt, hvilket jeg også personligt forventede, at det ville. Hvis jeg ikke kvalificerer mig, så ville jeg se det som en skandaløs dårlig præstation af mig,” lyder de sidste ord fra dagens hovedperson, som nu krydser fingrer for gode rewards på torsdag, således han kan bringe FC Barcelona-stjernen, Luis Suárez, til sit hold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.