Vi er nu nået til 2. Del af serien, hvor undertegnede, Lasse Bækkelund, giver sine bud på forskellige hold og opstillinger, som kan bruges i FIWC kvalifikationen.

Sidste gang fokuserede vi på det hold, som lige nu er mit foretrukne hold, at bruge i FIWC kvalifikationen, Belgien. Hvis ikke fik læst det, så kan i gøre det her. Her fortæller jeg også om hvordan hele FIWC kvalifikationen er sat sammen. I dag har jeg valgt, at fokusere på det hold, som de fleste topspillere bruger grundet holdets gennemsnitshøjde, nemlig Stoke City fra den engelske Premier League. Jeg har også valgt, at bruge den opstilling, som i FIFA communitiet bliver set som den bedste, nemlig 4-5-1, som også tidligere er blevet kaldt 4-2-3-1. Jeg fik spillet 10 kampe med dette Stoke hold, 9 sejre og en enkelt uafgjort og en hertil tilhørende målscore på 56-7. Opstillingen er ikke min yndlings, men heller ikke en opstilling, som er helt hen i vejret. Der er 6 defensive spillere, som jeg er utrolig glad for, og 4 offensive, men det er bare ikke ligeså effektivt, som den tidligere omtalte 4-2-2-2 opstilling.

Målmand: På mål har Stoke en ganske udemærket keeper. Asmir Begovic, som med sine 2 meters højde tager det, som der skal tages.

Forsvar: Hvis i læste mit seneste indlæg, så ved i, at hurtighed er vigtigere end højde her i FIFA 15, så det er derfor jeg sætter forsvaret op på denne måde. På højre back har vi Bardsley, og på venstre back har vi Pieters. To backs med en okay højde. I midterforsvaret har vi så højrebacken Cameron og styrmanden Teixeira. Spillerne måler henholsvis 1.91 meter og 1.93 meter, og står som to murbrikker nede i forsvaret. Det eneste minus ved dem er, at Cameron har H/M workrates.

Midtbanen: På den defensive midtbane starter vi inde med Steve Sidwell og Steven N’Zonzi. Begge spillere har M/M workrates, passer deres defensive arbejde, men supplerer også samtidig i det offensive. På højre kant har vi Bojan, som i FIWC er wing, og derfor er den hurtigste spiller på holdet. På den anden side har vi Arnautovic, som er kant, men med sin 1.92 meter kan han spille på flere heste. På den offensive midtbane har vi den unge Waring. Enormt stor, og han sparker de bolde ind han skal. Bestemt en spiller, som man skal have med på det her Stoke hold!

Angrebet: I angrebet er der skam kun et alternativ, nemlig Peter Crouch. 2.01 meter høj og M/M workrates. Han er super god i angrebet med sin højde, men der er dog et enkelt lille minus ved ham. Han virker utrolig kluntet i sit spil, og når han skal sprinte, og det kunne eventuelt godt have noget at gøre med hans kæmpe højde.

FIWC Stoke Opstillingen der skal spilles med Stoke.

Jeg har igen valgt, at evaluere lidt på spillerne efter de 10 spillede kampe. Jeg er dog ikke ligesp imponeret over dette Stoke hold, som jeg var over Belgien.

Holdets topscorer: Tja. Jeg tror, at Peter Crouch har scoret næsten dobbelt så mange mål, som nummer 2 har. Crouch har måske scoret 30-40 af de 56 mål, men som jeg skrev tidligere, så virker han ikke altid lige sikker på bolden, og har altså nogle minusser, men hvis chancen kommer til ham, så misser han den ikke.

Holdets skuffelse: Jeg er lidt i tvivl om holdets skuffelse, så prisen går til begge kanter Bojan og Arnautovic, men jeg deler lidt skylden med mig selv. Jeg får slet ikke udnyttet kanterne til fulde i denne opstilling, og det gør, at de to kanter alt for ofte falder ud af kampene, og ikke får vist sit værd.

Holdets overraskelse: Steven N’Zonzi uden konkurrence. Han er styrmanden på midtbanen, han er oprydderen i forsvaret og samtidig er han en af de spillere, som har scoret flest mål. Hans højde og workrates samt styrke gør, at han nærmest vinder alle sine dueller, både offensivt og defensivt.

Næste gang vil jeg fokusere på det hold, som jeg brugte i sidste måned, da jeg kun var 1 point fra at kvalificere mig til VM. Følg med i løbet af næste uge!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.