Store navne pryder 2. seedningslag som vi er nået til nu. Tre unge gutter, der alle ligger højt på vores rangliste, og har vist fornemme prøver på hvad de kan, tidligere. Nu er tiden kommet til om de kan løfte deres niveau op til de allerhøjeste luftlag og stryge til tops, og tage turen til Paris.

Den første i 2. seedningslag hedder Daniel ’Barnewitz’ Barnewitz, der fornylig blev offentliggjort som en af de gutter Chiefs of Copenhagen består af. Han er en yderst habil spiller, der altid præsterer pænt til de fleste turneringer, og for et par uger siden slog han også hans evner fast som 2vs2 spiller, og hev i samarbejde med hans nye holdkammerat Lars ”PrimeTurbo” Korreborg en overlegen sejr hjem, og fik DM 2vs2 trofæet i hus.

Den næste spiller vi vil præsentere i 2. seedningslag som der også er høje forventninger til kalder sig ’Kongen’, og går til dagligt under navnet Lasse Bækkelund. Lasse har blandt andet vundet Aalborg Open, og kvalificerede sig hurtigt til offline ESWC kvalifikationen, og er også en spiller, der ofte når langt til diverse events, og især online er en frygtet modstander hos mange.

Rosinen i pølseenden i 2. seedningslag hedder Mathias ’Revi’ Iversen, og er ligesom Daniel ’Barnewitz’ Barnewitz også lige præsenteret som den ene ¼ i Chiefs of Copenhagen. Mathias ’Revi’ Iversen var blandt andet i finalen til DM 2010, hvor han måtte se sig slået af sin fætter Kasper Iversen, derudover har Mathias lige vundet Sønderjylland Open, og det må derfor siges, at han er en herre man skal holde øje med, med den optakt han har haft forud for kvalifikationen.

Vi har fra Sports-Gamings side af haft en lille snak med de 3 kombattanter som kan læses nedenunder:

Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz:
Du har lige tilsluttet dig en stor organisation nærmere betegnet Chiefs of Copenhagen – Har det en betydning i forhold til din forberedelse op til turneringen, og hvordan vil du i det hele taget gribe din forberedelse i forhold til turneringen an? 

Min forberedelse er ikke meget anderledes ift. Tricked, pånær at det primært er andre sparringspartnere, jeg spiller med. Men ellers så er det bare om at pracce, pracce, pracce mod så gode modstandere som muligt.

Du ligger i 2. seedningslag – hvad er dine egne forventninger til turneringen, og føler du et større pres efter, at du er blevet en del af Chiefs of Copenhagen?

Mine forventninger er helt klart at vinde – det er et helt nyt spil, så det handler om at lære spillet hurtigt og samtidig være klar mentalt. Mine egne forventninger er ikke blevet højere, da jeg altid går efter at vinde.

Har du selv en personlig favorit til turneringen, og hvorfor?

Jeg tror Lars (‘Primeturbo’ Korreborg red.) er forhåndsfavorit – han virker til at have lært spillet RIGTIG hurtigt at kende. Dog kan meget ske op til lørdag, da spillet kun har været ude i en halv uge.

FIFA15 har nu været ude i et par dage – hvilken rolle forventer du, at det vil spille i forhold til dine muligheder og har det ændret på din spillestil? 

Selvom jeg ikke føler mig komfortabel med spillet endnu, er mit niveau steget ekstremt meget de seneste par dage. Jeg tror det nye spil giver mig en fordel, da det mentale kommer til at være en vigtigere del end før.

Lasse Bækkelund: 

Hvad er dine forventninger?

Mine forventninger er så vidt muligt, at nå videre fra gruppen. Dette er ikke et must, men et håb, da mit niveau, efter udgivelsen af Fifa 15, er faldet markant. Dog har jeg et par tricks i ærmet, der muligvis kan hjælpe mig til at nå langt.

Hvordan skal din forberedelse være op til turneringen?

Jeg vil spille så meget som muligt. Det handler om at lære spillet at kende og for at gøre det, skal man spille meget. Jeg har dog en DHO opgave der også skal afleveres på fredag, så tidsplanen kan blive lidt stram.

Hvem ser du som den største favorit?

Jeg tror at MrSuit eller Barnewitz tager sejren. Hvis en af dem ikke rammer dagen, så kan Paw eller Corell godt overraske.

Hvad betyder udgivelsen af FIFA 15 for dine chancer og din spillestil?

Udgivelsen af Fifa 15 betyder ikke noget for min spillestil, men det betyder at mine chancer (måske) er faldet.

Mathias ‘Revi’ Iversen:

Hvad er dine forventninger?

Jeg forventer en god turneringen, med nogle rigtig fede rammer. derudover tror jeg at det bliver det bedste event vi har haft på dansk grund.

Hvordan skal din forberedelse være op til turneringen?

Jeg vil spille en masse med mine holdkammerater, som gerne skulle give en god bund for det meste af min forberedelse op til turneringen.

Hvem ser du som den største favorit?

Jeg synes at Barnewitz og PrimeTurbo er dem som er længest i fifa 15 og ser dem også derfor som de største favoritter.

Hvad betyder udgivelsen af FIFA 15 for dine chancer og din spillestil?

Har ikke rigtig ændret min spillestil så markant i fifa 15, så tror heller ikke det ændrer så meget på mine chancer.

 

Vi vil gerne ønske de tre profiler held og lykke til turneringen herfra Sports-Gamings side af, og vi håber på at se så mange som muligt på lørdag d. 04-10. 

Du kan læse mere om eventet her, hvor det blandt andet også vil være muligt at deltage i en stor walk-in turnering med præmier fra Cult Cola af, selvom man ikke deltager til selve ESWC kvalifikationen.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.