De mange danske FIFA-entusiaster rundt omkring i landet befandt sig natten til onsdag i den syvende himmel, da danske Mohamad Al-Bacha lavede FIFA-historiens vildeste comeback i finalen ved FIWC mod britiske Sean Allen, og herefter kunne kalde sig verdens bedste FIFA-spiller.

Hvis man lagde sin hånd på brystet og mærkede sin hjerterytme under FIWC-finalen i går nat, så kunne de fleste nok ikke holde den sædvanlige puls nede, DSC02099og hvis man så ganger det et par gange, så lander man formentlig på den danske FIFA-sensation, Mohamad Al-Bachas hjerterytme.

De to finalister var britiske Sean Allen og danske Mohamad Al-Bacha. Sean Allen var den bedste Xbox-spiller, og Al-Bacha var den bedste PS4-spiller. En
verdensmester skulle findes, og det stod mellem disse to.

Første kamp skulle afvikles på PS4. Her kom Al-Bacha foran efter en forrygende start, men Sean Allen svarede forholdsvis hurtigt igen. Sent i anden halvleg kunne Al-Bacha så fejre sin anden scoring, men denne fejring blev desværre kort, fordi Sean Allen scorede direkte efter han gav bolden op.

Dermed så det sort ud for Al-Bacha, som med to udebanemål mod sig skulle over på Xbox og afvikle kamp nummer 2. Og efter 88 minutter sad samtlige danskere med hovedet i hænderne, da den her stod 3-1 til Sean Allen, som styrtede mod titlen som verdensmester. Pludselig fik Al-Bacha et frispark på kanten af Sean Allens felt, og lige efter lå bolden i målet til 3-2. Dermed var der pludselig et spinkelt håb i de døende minutter. Al-Bacha skiftede omgående til 4-2-4, puttede Christophe Jallet ind på midtbanen og var klar til at jagte den lille mulighed, der var tilbage. Sean Allen gav bolden op, forsøgte at spille tiden ud, men pludselig endte bolden hos Al-Bacha, som straks sendte den efter netop indskiftede Christophe Jallet, der efter et par små træk sendte bolden videre, og lige efter lå bolden i målet til stillingen 3-3 med en DSC02111jublende Al-Bacha, som dermed kunne kalde sig selv for verdens bedste FIFA-spiller. 5 sekunder efter blev kampen fløjtet af, og Al-Bacha blev trukket ned fra scenen af en jublende Hassan ‘Hassanplayer‘ Al-Saraf, der gennem de sidste mange måneder har arbejdet tæt sammen med den nykårede verdensmester.

Dermed slutter vi dette års FIFA Interactive World Cup af med et flot verdensmesterskab til Danmark. Som August ‘Agge‘ Rosenmeier sagde kort efter finalen:  “Vi er de bedste jo! Danmark har nu slået England i tre ud af tre turneringer.”

Stort tillykke til Mohamad!!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *