Som nogen måske har bemærket, så var undertegnede, Lasse Bækkelund, i sidste måned tæt på, at kvalificere sig til VM i FIFA(FIWC). Derfor vil jeg nu fortæller jer hvad FIWC går ud på, og hvordan jeg synes, at man skal stille op hvis man vil have chancen for at kæmpe om VM titlen i Munchen næste år. Jeg vil over 3 afsnit forklare om, hvilke 3 hold, som jeg ville foretrække at spille med.

I FIFA Interactive World Cup handler det om, at spille 90 kampe og skaffe så mange point som muligt. Man får point efter hvor mange sejre, uafgjort samt nederlag man har, og så samtidig får man flest point desto flere titler man vinder. Ved pointlighed tæller målscoren også en del.

Da jeg sidste måned kom på 3. pladsen i kvalifikationen om, at komme til FIWC, brugte jeg langt hen af vejen Real Madrid. Det er dog ikke dette hold, som jeg vil fokusere på i denne 1. Del, men derimod Belgien. Glem alt om, at Real Madrid og Bayern Munchen er de klart bedste hold i spillet, for i denne del af spillet er der nemlig ikke forskel på holdenes stats. Alle spillerne på alle hold er rated 85. Dog er der lidt forskel på spillerne, de har nemlig forskellige in-game stats udfra hvilken position de spiller. Dvs. at wings og angribere er hurtigere end de andre spillere, imens forsvarsspillere er bedre i hovedspillet og til at tackle. Udover det, så har alle spillere 3* skills, selv målmanden, så hvis du vil prøve at finte lidt med en målmand og score nogle mål, så er FIWC spildelen hvor du skal gøre det! Dog har spillerne de samme workrates og weak foot, som de har i det normale spil, så det hold man vælger, bliver ofte baseret på det, samt højde på de vigtige spillere. Derfor har man i mange år set Stoke været et meget populært hold i FIWC, da de har nogle meget høje spillere i alle kæder. Stoke vil jeg også komme ind på i et af de næste afsnit, men i dagens afsnit skal vi altså snakke om Belgien.

Med Belgien har jeg i denne måned stillet op i en 4-2-2-2. Den opstilling synes jeg passer perfekt til mit spil. Der er 6 defensive spillere, som for det meste bliver hjemme, og til at supplere, så har de 4 ekstremt dygtige offensive spillere, og opstillingen er skræddersyet til min spillestil, som mest består af kontra, samt en masse spillere bagi til at forsvare.

Målmand: På målmands positionen har jeg den normale 1. keeper, Thibaut Courtois. 1.99 meter høj, og den højeste keeper i truppen, og derfor er han det sikre valg, da alle stats på målmænd er ens, og derfor er det tit højde man går efter på den position.

Forsvaret: I forsvaret kan jeg godt lide, at have backs på alle positioner. Backs er fint hurtige og samtidig kan de godt heade, og selvom centerbacks er voldsomt gode i hovedspillet, så føler jeg mig ikke tvunget til, at have dem inde, da hovedstød ikke er ligeså vigtigt i FIFA 15, som det har været i de tidligere spil. Dog har Belgien kun 3 rigtig gode backs, derfor har jeg Vanden Borre på højreback, De Bock på venstreback, imens midterforsvaret udgøres af Vincent Kompany og Meunier. Alle sammen med en god højde og gode workrates.

Midtbanen: Her har jeg 2 defensive og 2 offensive midtbanespillere. På den ene defensive midtbaneplads har jeg Manchester United spillere Marouane Fellaini. 1.94 meter høj, M/M workrates, og simpelthen bare et beast in-game. Defensivt hjælper han forsvaret perfekt i rollen som oprydder, og han vælger endda, at dukke op i angrebet og score nogle kasser engang imellem. På den anden har jeg valgt en lidt atypisk spiller, Kevin De Bruyne. Ham har jeg valgt udelukkende på grund af hans 5* weak foot, men det vender jeg tilbage til senere. På de to offensive pladser har jeg Chadli og Origi. Origi er i min optik den bedre spiller af de to, da han i spillet er wing, mens Chadli, i modsætning til sidste år, er blevet kant. Begge to fine spillere med forskellige kvaliteter.

Angrebet: Angrebet er selvfølgelig selvskrevet med 2 giganter i truppen. Christian Benteke og Romelu Lukaku er angrebs duoen. Utallige kasser har de scoret. De sparker alt ind, de header alt ind og de er i det hele taget bare fantastiske begge to. Forskellen på disse to vil jeg dog komme tilbage til.

FIWC Belgien

Jeg har indtil videre spillet 24 kampe med denne formation, og gud hvor er jeg glad for, at jeg fik prøvet den af. 24 sejre og en målscore på 168-10, nedenfor vil jeg evaluere lidt på spillerne, så i kan få et indblik i hvem i kan forvente jer mest af.

Holdets topscorer: Ja, de to angribere jo, og jeg har selv prøvet at ledt efter forskellen mellem dem, men de er bare så ens. 1.90 meter høj og 4* weak foot, men af en eller anden grund, så scorer Lukaku bare mange flere mål end Benteke. Det skal selvfølgelig ikke lyde som, at Benteke ikke kan få bolden i æsken, men Lukaku scorer simpelthen på alt.

Holdets skuffelse: Nacer Chadli. Jeg ved ikke om jeg forventede mig for meget af ham, da han jo var den helt store stjerne på det belgiske hold sidste. Han har ikke gjort det dårligt på nogen måde, men grundet hans evner sidste år, så har jeg været lidt skuffet over ham i år.

Holdets overraskelse: Jeg ved ikke om det er en overraskelse, men hold da op hvor er Kevin De Bruyne god! Har på ingen måde fortrudt mit lidt atypiske valg på den defensive midtbane. Hans 5* weak foot gør, at alle hans afleveringer uanset fod ligger perfekt. Derudover ligger hans hjørnespark perfekt, og han supplerer også med en god frisparksfod, som sparker det meste ind.

Hvis i synes denne guide var interessant, men holdet ikke lige var jeres foretrukne valg, så kan i følge med i mine næste to afsnit, hvor jeg vil fokusere på Stoke og Real Madrid og 2 helt andre opstillinger!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.