Fredag aften var tiden endelig kommet, og den store FIWC finale i Central Hall i London blev skudt igang.

Den store finale om 200.000 dollars stod imellem tyske Kai ‘Deto’ Wollin og engelske Spencer ‘Gorilla’ Ealing, og der var lagt op til en drabelig duel imellem vinderen af PlayStation Divisionen (Deto) og Xbox Divisionen (Gorilla).

Foto: Ruud Gullit – Ruud Gullit (tv), Gorilla og Alvaro Morata (th)

Gorilla var nok set som den store favorit af mange, og da han kom foran kort inde i 1. kamp (på PS4 – altså hans udebane), troede de fleste nok at den kamp var afgjort. Deto ville det dog anderledes, og med 3 hurtige scoringer var billedet pludselig helt anderledes. Selvom Gorilla havde scoret det enkelte vigtige udebanemål, så var han indstillet på at skulle gå endnu stærkere ind i returkampen – presset gav pote, og med 2 scoringer i 2. halvleg endte den første kamp 3-3.

Med 3 udebanemål i banken stod Gorilla klar stærkest til kampen på Xbox – Deto var tvunget til en sejr på PlayStation som han ikke spiller på normalt. Spændingen i kampen varede ikke længe, og Gorilla var ustoppelig – hele 4 mål blev det til i returkampen, og altså en samlet 7-3 sejr til Gorilla efter at have været bagud 1-3. Virkelig imponerende!

Ud fra de dagene i London, som Sports-Gaming.dk har fulgt tæt, er der ingen tvivl om at det er den rigtige vinder der nu kan løfte pokalen og tage hele 200.000 dollars med hjem – Gorilla har simpelthen været formidabel i den sidste del af turneringen.

Vi tog faktisk en snak med Gorilla inden dagens kampe – se med her!

Vi håber I har nydt dækningen fra London – vi sender en stor tak til Elgiganten og eOddset som har gjort det muligt for os at være til stede på nærmeste hold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.