Tricked eSport kunne tidligere i dag annoncere deres nye ansigt på holdet, Mohamad Al-Bacha, og det var en signing som manager, Kent ‘TalentKent’ Brylle, var meget tilfreds med. Vi har interviewet Tricked-manageren omkring den nye unge spiller.

I formiddags mødte Mohamad Al-Bacha op til en FIFA turnering, der bliver spillet til SteelHeads 16 LAN. Her havde mange nok spået at se en klubløs Al-Bacha møde op i en neutral trøje, men i stedet bar han en Tricked eSport trøje. Al-Bacha blev nemlig i dag annonceret som Trickeds splinternye signing til deres talentfulde trup. Efter en god forhandling med Trickeds manager, Kent Brylle, fik han altså snakket sig frem til en god kontrakt. Og god må vi i hvert fald forvente, at den er siden Al-Bacha for kort tid siden forlod det professionelle hollandske team, ECVisualize. Derudover har han kurs mod New York om en måneds tid for at deltage ved VM i FIFA.

Kent Brylle lød yderst tilfreds med sin nye signing, da vi snakkede med ham:

“Jeg er meget glad for, at vi har fået muligheden for at tilknytte Bacha. I september 2014 spillede Bacha sit første DM og 1½ år senere har han et danmarksmesterskab på sit CV, indtager en 6. plads på ranglisten og skal snart til VM. Det vidner om en spiller, der virkelig formår at rykke sig i den rigtige retning, har en enorm sult og er udstyret med den rette attitude. Vi tror på, at Bacha kan fortsætte sin udvikling, og her vil vi gerne give ham de perfekte rammer for netop dette. Så signingen betyder, at vi har fundet en spiller, der passer perfekt til de målsætninger, vi har sat for fremtiden.” – Lød det fra Tricked-manageren, der derefter blev spurgt ind til, hvordan forhandlingerne gik:

Sidste år blev en stor skuffelse for Kent Brylle og Lasse Bækkelund til FIWC, hvor gruppespillet blev endestationen. Nu skal Al-Bacha og Hassan Al-Saraf så forsøge at lave en stor præstation i New York til Marts

Sidste år blev en stor skuffelse for Kent Brylle og Lasse Bækkelund til FIWC, hvor gruppespillet blev endestationen. Nu skal Al-Bacha og Hassan Al-Saraf så forsøge at lave en stor præstation i New York til Marts

“Fra starten var der et gensidigt ønske om at indgå et samarbejde. Bacha ønskede at høre, hvad vi havde at sige, og omvendt var vi meget interesseret i at komme frem til en aftale med Bacha. Jeg ved ikke, hvad han ellers har modtaget af bud, men jeg har haft en super dialog med Bacha, som egentlig ikke gjorde mig særlig usikker.”

Vi spurgte ham efterfølgende, om han var en lille smule nervøs for, at der skulle ske det samme scenarie mellem Tricked og Al-Bacha, som skete mellem ham og ECVisualize, hvor det ellers virkede til at det unge talent var på det team han ønskede mest:

“Det er ikke umiddelbart noget, jeg frygter. Vi har lavet en aftale med Bacha, som begge parter har været tilfredse med. Nu er det op til os at give Bacha de rammer, som han kan være tilfreds med, så Bacha kan fortsætte sin udvikling og levere en masse i fremtiden. Så jeg har ikke den store frygt for at Bacha skulle smutte, da vi har lavet en aftale, som alle er glade for.”

Selvom Al-Bacha er skiftet til Tricked eSport, bliver det alligevel hans tidligere holdkammerat, Hassan Al-Saraf, der kommer til at coache ham så langt som muligt ved FIWC. Spørgsmålet er så, om der er en måde, hvor Kent Brylle kan hjælpe Al-Bacha herhjemme fra Danmark:

“Jeg har allerede snakket en del med både Bacha og Hassan om FIWC, og jeg har hurtigt fået det indtryk, at Hassan har en rigtig positiv indflydelse og er en god støtte for Bacha. Hassan har en stor viden om spillet og har en masse at byde ind med på mange fronter. Jeg tror, at de to får et godt samarbejde i dagene i New York. Jeg vil hjælpe Bacha med alt det, jeg kan, og sådan skal det ikke kun være frem mod FIWC, men generelt i hans periode hos os. Jeg står til rådighed for både Bacha, Claes, Pilm og Eriksson, hvis de har brug for hjælp til noget.”

Tricked eSport står altså nu med et utroligt stærkt hold med de tre danskere, Jesper ‘Pilm’ Prang, Claes ‘KegleKongen’ Hansen og Mohamad Al-Bacha samt ikke mindst svenske Simon ‘Erikzzon’ Eriksson.

Er deres spillende-coach så glad for sin nuværende lineup, eller mangler han noget i truppen?

“Med Bacha, Pilm, Claes og Eriksson i truppen har vi en utrolig stærk lineup, som bør være i stand til at opnå det, vi ønsker. Prikken over i’et ville være, at vi fortsat havde fornøjelsen af en topmotiveret Lasse Bækkelund, men når lysten ikke rækker, så er det svært at gå 100% ind i noget. Jeg kunne dog ikke ønske meget mere på nuværende tidspunkt, da samtlige spillere præsterer på et meget højt niveau, så jeg er ikke i tvivl om, at vi står med Danmarks bedste mandskab. Jeg tør godt love, at der ikke er behov for flere ændringer som det ser ud nu.” – Sluttede Kent Brylle af med at sige.

 

Er Tricked eSport det absolut stærkeste FIFA hold i Danmark?

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.