Danskerne August ‘Agge’ Rosenmeier og Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach formåede søndag eftermiddag og aften at sikre sig to af de i alt tre pladser til ESWC 2018 gennem onlinekvalifikation.

Tidligere på måneden blev det annonceret, at den årlige FIFA-turnering til ESWC i Paris ikke blot vil give pengepræmier til de to vindere af hver konsol, men også en plads hver især til Global Series Playoffs Live Event i juni måned.

Turneringen vil forløbe sig i april, men det er altså i løbet af marts måned, at FIFA-spillere har mulighed for at sikre sig en gylden plads. Søndag var hele tre pladser på spil, og her skulle FIFA-Danmark vise sig at dominere onlinekvalifikationen.

Henholdsvis August ‘Agge’ Rosenmeier og Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach løb nemlig med to af de i alt tre pladser, imens den tyske deltager, ‘Sakul97‘, sikrede sig den sidste plads. Dette betyder med andre ord, at de begge to i næste måned ikke blot kan se frem til en tur til Manchester for at dyste med i FUT Champions Cup #2, men også en tur til Frankrigs hovedstad, hvor endnu en unik mulighed for viderekvalifikation ligger og venter.

Det blev altså en fantastisk turnering set med danske briller, der dog kunne have været endnu mere exceptionel, hvis Rævehjorth havde slået Sakul97 i semifinalen og turneringens fjerdeplads, danske Frederik Fredberg, dernæst besejrede tyskeren i bronzekampen.

Der venter til gengæld flere muligheder forud for de resterende danskere, da der fortsat mangler at blive spillet tre onlinekvalifikationer. Følg med her på siden henholdsvis den 24.- 25.- og 31. marts hvor der vil være i alt syv pladser på højkant.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.