I dag fylder FIFA Ultimate Team ni år, og det fejrer de med stil.

Så kom den lange ventede dag – FIFA Ultimate Teams ni-årige fødselsdag. For at fejre dette har EA i dag udgivet 23 nye FUT-kort, som, vi bare må sige, ser ekstrem spændende ud.

Nye ‘position changes’-kort

Udover helt vilde rating-opgraderinger blandt mange af holdets spillere har samtlige spillere også fået en ændring i deres positioner, der nu gør det muligt for FUT-brugerne at benytte disse spillere i fuldkommen nye positioner.

Mest iøjnefaldende er uden tvivl den tidligere Tottenham Hotspurs-venstre back, Gareth Bale, som netop har fået et venstre back-kort med både 95 i pace, sine sublime offensive stats men herudover også 80 i defending, der helt bestemt vil gøre ham til en af de mest attraktive venstre backs i spillet.

Også spillere som Alaba som center midt, Marco Reus som center forward og ikke mindst det tidligere ‘FUT-beast’, Moussa Sissoko, som center midt giver FUT-brugerne et par interessante alternativer til deres nuværende hold.

Vi har naturligvis ikke glemt spillets bedste, Cristiano Ronaldo, der nu kan spilles som en højre wing og dermed bliver en direkte konkurrent til Lionel Messis position.

Blandes sammen med St. Patrick’s Day

Billedresultat for st patrick's day fifa 18

I år vil fejringen af St. Patrick’s Day desuden være en del af FUTs fødselsdagsfest, hvor det vil være muligt at sikre sig selv de grønne kort igennem ‘weekly objectives’, som dernæst vil kunne bruges i visse FUT Birthday-SBCs.

Mere i vente

Derudover er det allerede blevet bekræftet, at et stort udvalg af SBCs samt tematiserede objectives, som giver både FUT-trøjer og andre club items, vil være på programmet det kommende stykke tid. Mange flere lækkerier kan i øvrigt også komme løbende, så glem ikke at logge ind på din konsol.

Tillykke med fødselsdagen til spillets mest populære gamemode!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.