Trods fine resultater her og dér, mener Kent Brylle derimod, at der mangler stabilitet på holdet. Hør her hvad Tricked eSport-coachen havde at sige om de to overståede turneringer – Danske Bank FIFA Cup og Aalborg Open.

I denne weekend trillede den elektroniske bold rundt i Aalborg, da årets første stop på Elgiganten FIFA Tour fandt sted. Her var Tricked eSport naturligvis som altid med i startfeltet, hvor de skulle forsøge sig at hive slutplaceringer i land.

Holdets stærkeste spiller under denne turnering måtte siges at være Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, der både formåede at slå sin holdkammerat Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og formstærke Frederik Fredberg ud på sin vej til kvartfinalen, som til gengæld blev endestationen for Tricked-spilleren.

Sports-Gaming.dks billede.

Mohamad Al-Bacha til Danske Bank FIFA Cup.

Igen var det Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund, som skulle vise sig at stå i vejen for Hassan Al-Sarafs semifinaleplads – præcis ligesom til Danske Bank FIFA Cup. En turnering, hvor en af de andre Tricked-drenge, Claes ‘KegleKongen’ Hansen, i øvrigt også udviste fornemme takter med sin fjerdeplads.

Det kan vi selvfølgelig ikke være tilfredse med. Det er på nuværende tidspunkt alt for svingende i både FUT Champions, offline turneringer og så i Waoo-ligaen. Der er nogle fine resultater her og dér, og spillerne viser på skift god form, men der mangler stabilitet,” lyder det fra holdets coach, Kent Brylle, vi har fanget til en snak, og som herefter retter fokus mod forberedelserne til de kommende turneringer:

Vi skal forsøge at finde tilbage til den sidste halvdel af FIFA 16, hvor vi var flyvende og blandt andet vandt fem turneringer i træk. Vi ændrer lidt på vores setup inden turneringerne fremover og forsøger at finde en løsning herfra.”

Og som indledningen lagde op til, har ‘HassanPlayer’ formentlig været Tricked eSports stærkeste mand indtil videre i 2017. Kent Brylle er da også tilfreds med sin formstærke spiller, som han mener bevæger sig i den gode retning.

Jeg var tilfreds med spillet fra Hassan til Aalborg Open. Han slog spillere som Pilm og specielt Fredberg, der p.t. præsterer på et niveau, der rækker til det allerbedste i Danmark. Det viser, at han er på rette vej. En tæt kamp mod en flyvende Kragelund var dog endestationen, men spillemæssig er der fremgang. Claes har også nogle rigtig gode momenter for tiden, og der skal bygges noget stabilitet på. Jeg vil dog også gerne nævne, at det er svært for drengene med tre forskellige game modes for tiden. Det er noget af en omvæltning fra kun at skulle være god i head 2 head tidligere. Vi har også set det på andre hold, at folk er røget tidligere ud end normalt, hvor blandt andet Pilm og Mikkel Hjorth i Aalestrup er et godt eksempel,” fortæller han om truppen og går efterfølgende endnu mere i dybden:

Hassan ''HassanPlayer'' Al-Sarafs billede.

Billede fra Aalborg Opens stream – Fredberg vs. HassanPlayer.

“Overall er Hassan det bedste aktiv på alle parametre lige nu. Han spillede en super turnering i Aalborg, men var uheldig at ryge ud. Det spillemæssige niveau lå på et niveau, hvor jeg kun tror, at Krage kunne stoppe ham p.g.a. den stil, Hassan mødte i kampen. Samtidig var han lidt uheldig, men det kan man ikke bruge til meget. Det ser godt ud for Hassan p.t., og samtidig er ham og Dingo jo de eneste, der har ramt 40-0 to gange. Som bonus var Hassan den første til at ramme både 40-0 en gang og så igen den første til at ramme det to gange. Samtidig er Wahed kommet ind med en rigtig god energi og nogle rigtig gode egenskaber, selvom spillet p.t. kan forbedres. Den del skal nok også komme. Det er jeg ikke i tvivl om.”

Med tonsvis af kommende FIFA-turneringer af forskellige størrelser kan man selvfølgelig ikke andet end at kigge fremad på nuværende tidspunkt. For Tricked eSports vedkommende vægter man dog nogle turneringer højere end andre.

Sports-Gaming.dks billede.

Wahed Obayd til Danske Bank FIFA Cup.

Forventningerne til Cruise er der ikke. Jeg skal være ærlig og indrømme, at det ikke er et event, jeg bekymrer mig om. Det kan være, at nogle af mine spillere deltager, men det er ikke et event, der står højt på listen. Der er absolut ingen pr-værdi i det. Vi vil selvfølgelig gerne have nogle spillere med til Grand Slam, og så skal der strammes op i Waoo Ligaen.

Som det sidste kan det bemærkelsesværdige ved, at Jacob Kragelund slog Hassan Al-Saraf og Claes Hansen ud i tre ud af tre kampe, passende nævnes. Kent Brylle ser da også en utrolig formstærk FIFA-spiller i klubløse-Kragelund, som vi helt sikkert skal holde øje med til Super Sunday i næste weekend.

Hvis Krage gider tage Danmark rundt og fortsætter med at have glæden i det her, så ser vi ham ikke bare på et hold inden længe, men så kommer vi også til at se ham i Waoo Ligaen og til Grand Slam. Hvem der samler ham op, ved jeg ikke, men hans stil er meget svær at spille mod, og han ligner en, der igen føler sig godt tilpas med FIFA. Han har også haft nogle gode weekender i FUT Champions. Han er klasse for tiden.

Klik her for at se alle de kommende FIFA-events, der venter.

Seneste nyt: Agge indgår stor aftale med Splay Danmark

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.