Johan Gass Christensen har skaffet sig selv endnu en vigtig rolle, når han fremover skal være med til at skubbe Ambush Esport-spillerne mod succes.

I sidste uge kunne Ambush Esport meddele, at de har bragt en ny FIFA-træner til holdet i form af den rutinerede FIFA-spiller, Johan Gass Christensen.

Den 23-årige frederikshavner har tidligere været en del af Sørby eSport, hvor han blandt andet trænede mangevis af unge FIFA-udøvere, og nu fører han altså sin erfaring og træneregenskaber videre til organisationen Ambush Esport.

Jeg er selvfølgelig super tilfreds med at få stillingen som træner for Ambush. Det betyder meget at kunne få lov til at udvikle nogle af de mest talentfulde spillere herhjemme og være med til at klargøre dem for deres udfordringer i fremtiden,” siger hovedpersonen først og fremmest om sin nye rolle.

Når Johan Gass ikke coacher sine spillere, bruger han sin resterende tid på at undervise i eSport på Strandby Skole. Med andre ord har han altså rigeligt at se til, men er dette egentlig noget, der svækker fokusset i de to separate opgaver for ham?

Jeg vil fortsat blive ved med at være underviser på Strandby Skole, men det betragter jeg kun som positivt. Det er skønt at komme på skolen, fordi de ikke har samme ambitioner som spillerne fra Ambush. Dog er de meget lærenemme og forstår meget basal strukturering, som kan maksimere deres chancer for selvudvikling og lysten til at være bedre,” fortæller Johan Gass, der efterfølgende opstiller sig selv et personligt mål for opholdet i Ambush.

Sports-Gaming.dks billede.Et af mine personlige mål er, at spillerne skal forstå, at vi ikke kan pege fingre af andre end os selv, når det handler om at blive bedre. Alt for mange bruger for meget energi og tid på, at give skylden på in-game spillere, statistiker, og tid, når det i bund og grund kun handler om at nå fra ét punkt til et andet. Hvis man af en eller anden grund ikke vil acceptere det, så vil udviklingsprocessen vare alt for langt tid, og det skal forbedres med det samme. Enkelte spillere i Ambush har allerede lavet nye rekorder i Weekend League (Dørge 38-2), og jeg ser frem til endnu flere personlige rekorder inden for det næste stykke tid.

Også på det konkurrencelige plan har Johan Gass naturligvis sat sig selv nogle specifikke mål for, hvad han gerne ser truppen opnår.

Målene for FIFA 18 vil være at få alle spillere ud og slå personlige rekorder. Drengene og jeg har allerede gået igennem vores delmål, samlet mål og egne, så spillerne skulle gerne have sine egne på plads. Et af mine egne mål vil helt sikkert være at se Ambush stå øverst på podiet inden længe og gøre det til en standard. Med den trup, jeg har at gøre godt med, synes jeg absolut, det burde være realistisk. Vi skal bare blive ved med at presse os selv,” lyder de afsluttende ord fra nordjyden.

Vi ser frem til at følge samarbejdet i den kommende fremtid, der allerede begynder den 30. december, når Elgiganten Cup 2v2 #4 skydes i vejret.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.