Ambush Esport kan fredag aften annoncere organisationens nyeste tilføjelse til FIFA-truppen. Det bliver Malthe Dørge, der bliver hentet ind fra Wicked Gaming, som nu skal tørne ud med Ambush-holdet til fremtidige turneringer.

De seneste par måneder har Ambush Esport oprustet deres FIFA-afdeling en hel del. Senest valgte de at bringe både Mohammed Hamze og Adel Daher til holdet, og nu er de så igen klar til at annoncere nyt på den front.

Malthe ‘KontraDørge’ Dørge, der efterhånden har været en del af Wicked Gaming utrolig længe, er her til aften blevet præsenteret som organisationens nyeste signing, og han kan derfor se frem til et spændende samarbejde, som officielt starter den 1. november.

For at udvikle os som hold og nå dertil, hvor vi gerne vil være, har vi brug for en så stærk spiller som Malthe, der endnu ikke har fået udløst sit fulde potentiale. Det vil vi gerne hjælpe ham med ved at sætte øget fokus på den individuelle spiller, samtidig med at udvikle os som hold,” fortæller Ambush Esports ejer, Zouheir Chreih om den nytilkomne spiller.

Også holdets nye spillende træner, Adel Daher, har knyttet en kommentar til den nye tilføjelse.

Sports-Gaming.dks billede.Jeg er utrolig glad for at have fået en af spiller af dørges kaliber under mine vinger. Han har helt klart vist, hvad han dur til og udviklet sig markant som spiller i løbet af de seneste år, og vi håber på, vi kan videreudvikle ham til det næste step og gøre ham til fast inventar i toppen af dansk FIFA,” lyder Adel Dahers statement.

Det er naturligvis ikke blot organisationen, som kan se fordele ved denne nye aftale. Hovedpersonen selv, Malthe Dørge, fortæller følgende om årsagen til hans beslutning om at skifte hold:

For det første følte jeg, at det var tid til at prøve noget nyt. Jeg har været i Wicked siden jeg trådte ind på den danske FIFA-scene, så jeg følte, at jeg havde brug for nye oplevelser et andet sted. Derudover har Ambush et meget spændende projekt i gang, som jeg meget vil være en del af.

Men det nu efterhånden meget lange ophold i Wicked Gaming må selvfølgelig være svært at glemme helt for Matlhe Dørge. Han har nemlig været med til at føre holdet til mange succesfulde turneringer, men forventer han mon at kunne gøre det samme i Ambush?

Det tror jeg ikke, da den succes, vi havde i Wicked, er umulig at leve op til. Dog føler jeg, at vi har et meget spændende projekt i gang med en masse dygtige unge spillere, så jeg tror helt sikkert på, at vi kan få stor succes i fremtiden,” siger han.

Når det så er sagt, så tyder det bestemt ikke på, at Ambush er færdige med at bringe nye ansigter til et Ambush-mandskab, der ellers består af hele syv spillere lige nu.

Holdet er stærkt, men vi er ikke helt tilfredse endnu. Der sker nogle ting bag kulissen lige nu, og vi er ved at finde ud af, hvem der skal føre Ambush Esport til det næste niveau. Jeg kan ikke garantere flere forstærkninger, men man ved aldrig, hvad der sker. Jeg ser den her periode som værende Silly Season. Alt kan ske, og der sker rigtig meget i øjeblikket,” røber Zouheir Chreih afslutningsvis.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.