I går startede vi ugen ud med at se på boblerne, der kunne overraske i Aarhus på søndag, og nu vil vi ligesom vi gjorde til Pricerunner Cup, lave seeds her på Sports Gaming, denne gang til CULT Cola Aarhus Open. I løbet af hele ugen, vil der altså hver dag komme 3 seednings ud, samt nogle optakter fra de forskellige hold. Vi allerede taget en snak med et af dem, læs her, men nu er det blevet tid til at præsentere seed 13-15:

Har du endnu ikke købt billet til turneringen, kan du gøre det her

Mohamad Al-Bacha – HVB E-Sports:

Al-Bacha viser fantastiske resultater på stribe online, hvor han altid er på sit top niveau, men på grund af den manglende rutine, kun tre events og måske det sidste held, har han ikke overført dette spil til offline, hvor det for alvor er sjovt at spille godt. Aarhus Open kan til gengæld meget vel blive turneringen, hvor Al-Bacha kommer frem på offline-scenen. Vi tog en snak med ham:

“Det blev til et lidt for tidligt exit fra 2. gruppespil til Pricerunner, når man ser på dine online resultater. Skal du ud og have revanche?”

“Tja, lidt uheldigt exit kan man sige, jeg spillede en virkelig godt turnering, hvor jeg også er foran 1-0 mod ham jeg røg ud til (der faktisk også sender Agge ud). Ja, jeg skal have revanche, jeg har trænet mange timer om dagen den seneste uge, og prøver at bygge på min spillestil, så jeg virkelig kan overraske oppe i Aarhus.”

“Hvordan ser du dine chancer for at komme langt?”

“Jeg tror det er meget gode muligheder. Jeg har trænet meget den her uge, og er i topform lige pt. Jeg har prøvet at arbejde lidt med med min mentalitet, så jeg ikke kommer til at gå for offensivt eller defensivt, eller kommer til at det spille det spil jeg netop ikke ville (f.eks. ved at jeg kommer til at spille for direkte, hvor jeg bare mister den 9/10 gange).”

“Der er sikkert noget du håber på at kunne forbedre fra sidste gang, men det har sikkert lært af. Hvordan vil du gribe kampene af taktisk?”

“Jeg ville spille mit eget spil, og lade vær med at fokusere på noget andet. Jeg skal virkelige gøre ALT for at vinde. Nede i Herning kunne jeg godt havde spildt tid i min kamp mod Kenneth Bank, men jeg undlod det, og nu er der altså meget mere på spil. Alle kneb gælder, hvis det bliver nødvendigt.

For at vinde skal man tro på det, og det kan ses på Al-Bacha´s bud på top 3 til turneringen:

August ´Agge´ Rosenmeier
Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg
Mohamad Al-Bacha

 

Mads ´NyrnZ´ Nyrnberg – Clan eSpuma:

Bag seedningerne 13-15 gemmer også NyrnZ sig, der ikke har haft heldet med turneringsejre, men alligevel formår at nå langt til alle de store events. Heriblandt DM i Fifa 14 og Pricerunner Cup, hvor han begge steder endte i top 16. Om Aarhus Open skal være her NyrnZ tager det skridt længere mod finalen bliver spændende at se. Her er hans eget bud:

“Du er blevet seedet her hos Sports Gaming til at ende i top 16, men tror du selv på det, eller har du andre forventinger?”

“Mine forventninger er at præstere som til Pricerunner Cup, altså en top 16. Men det kunne være sjovt at nå en top 8 den her gang og være med hvor det er rigtigt sjovt.”

“Hvor store er dine chancer for at nå så langt?”

“Det kommer meget an på de modstandere man får, men mon ikke det er lidt 50/50. Man ved aldrig med FIFA”

“Hvordan har du tænkt dig at gribe kampene an taktisk? Skal du frem og dominere eller har du mere fokus på at lukke godt af?”

“Altså der findes jo folk der synes det sjovt at spille den tilbage til målmanden fra midten selvom den står 0-0. Min gameplan er at lukke godt af i defensiven også vil jeg gerne frem når jeg har bolden. Jeg ved at mit kontraspil kan gøre ondt på alle.”

Nyrnz har her givet et bud på hans top 3:

1. Lasse ´Kongen´ Bækkelund
2. Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg
3. August ´Agge´ Rosenmeier

 

Johan Gass Christensen – Tidligere FIFA Team Nordsjælland:

Johan har ikke vist sig specielt meget frem på online scenen grundet tidsmangel, men når der er et offline event, stiller han sjældent op uden fokus. Det viste han så sent som forrige mandag, hvor han stjal samt generoprede Dan´s Poolhall Fifa series sejren, foran Lasse Bækkelund, og nu er han klar til næste event ikke helt uden forventninger:

“Efter din seneste sejr i Aalborg virker du til, at være i god offline form. Hvad er dine forventninger til Aarhus Open?”

“Mine forventninger er at nå så langt som overhovedet muligt, hvis mine evner fra Dan’s Pool Series følger med mig til Århus, tror jeg godt jeg kan blande mig i top 8. Jeg ville ihvertfald blive skuffet hvis jeg ikke lander i top 8.”

Hvordan får du forberedt dig til turneringen?”

“Jeg forbedreder mig ikke, jeg spiller meget sjældent over 20 minutter om dagen længere, simpelthen forbi jeg ikke har tid til det. Det virker også bedst for mig, for at variere mit eget spil, samt være mere fokuseret til de offline stævner jeg stiller op i.”

Johans bud på top 3 var:

1. August ´Agge´ Rosenmeier
2. Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg
3. Lasse ´Kongen´ Bækkelund

De skal lyde et held og lykke til disse tre spillere.

Vil du høre vores bud på top 9-12, skal du følge med i morgen her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.