Det nye Ambush eSport-hold har kort før Copenhagen Games hentet den tredje FIFA-spiller til holdet i form af talentet Sebastian Pirad.

Det nye hold på eSport- og FIFA-scenen, Ambush eSport, kan i forbindelse med deres bootcamp præsentere en ny spiller til deres FIFA afdeling.

Det er det unge talent Sebastian Pirad, som bl.a. gjorde sig bemærket ved at kvalificere sig til ESWC-kvalifikationsfinalen sidste år, der kommer til at repræsentere det talentfulde hold.

“På længere sigt, vil jeg gerne helt op i toppen af dansk FIFA, og være med hvor det er aller sjovest” – Sebastian Pirad

FIFA afdelingen, som i øjeblikket består af Daniel Chrøis og Aldin Ismajlovic, kommer sammen med holdets ejer, Zouheir Chreih, allerede til at se deres nye spiller i aktion på fredag, hvor Danmarks største eSport-event, Copenhagen Games, løber af stablen med en samlet præmiepulje på 20.000 kroner. En turnering du kan læse mere om her

Zouheir Chreih har i et interview med Sports-Gaming også kun pæne ord at sige om den nye signing, som han bl.a. ser etstort udviklingspotentiale i.

“Vi ser ham som en stærk FIFA-profil og en meget motiveret spiller, som passer til Ambush. Vi har sagt nej tak til en del spillere de sidste par uger, men har fundet den person der skal til for at bidrage med god sparring til Aldin og Chrøis, og samtidig er der stor udviklingspotentiale i ham”.

Sebastian Pirad præsenteres i Ambush

Hovedpersonen Sebastian Pirad ser også frem til opholdet hos Ambush eSport, som ifølge hovedpersonen passer rigtig godt til ham selv, og hvor der ikke mindst ses gode udviklingsmuligheder.

“Jeg valgte først og fremmest Ambush, fordi jeg synes, at det er det hold, som passer aller bedst til mig lige nu. Og så synes jeg også, at alle personerne på holdet, er nogle helt vildt fantastiske gutter, og jeg er allerede rigtig glad for, at jeg har signet med Ambush. Holdet kan hjælpe mig med, at udvikle mig som FIFA spiller på flere forskellige måder. De har to helt fantastiske managers i form af Zouheir og Christian, og så har de også Aldin og Chrøis, som begge har et rigtig højt niveau, og det er helt klart to spillere, jeg kan lære noget af.”

Sebastian vil på sigt blande sig med de aller bedste. Så klar var meldingen, da vi forhørte ham ad om hans forventninger til hans fremtidige FIFA-karriere.

“Til Copenhagen Games forventer jeg at gå videre fra de to første gruppe spil, og derefter tager jeg så én kamp af gangen. På længere sigt, vil jeg gerne helt op i toppen af dansk FIFA, og være med hvor det er aller sjovest”.

Første turnering for Sebastian Pirad under Ambush eSport bliver som sagt det udsolgte Copenhagen Games den 14. april i Øksnehallen i København.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.