Den sydsjællandske eSport-forening, Sørby eSport, har nu fundet den ene af de forventlige to FIFA-trænere, de leder efter. Mød ham her.


Da først Kenneth Bank og efterfølgende Daniel Kurland valgte at sige tak for denne gang til Sørby eSport, måtte den sydsjællandske eSport-forening derfor på jagt efter nye trænere til FIFA-afdelingen, der kunne lukke det store hul.

Nu er den første af dem på plads efter bare én dag. Patrick Eckhoff er navnet, og for dem, der har været til stede på den danske FIFA-scene i en del år efterhånden, vil dette navn højst sandsynlig være genkendeligt, for tilbage i 2013 stod han faktisk i DM-finalen inde på Fodboldfabrikken i København, hvor en velkendt herre ved navn August Rosenmeier var eneste forhindring på vejen. De seneste par år har vi derimod intet hørt til ham, men nu vender han altså topmotiveret tilbage i en ny form for rolle.

Det er mig en kæmpe ære at kunne præsentere Patrick Eckhoff som træner til Sørby. Patrick og jeg har altid haft en nogenlunde kontakt, efter han stoppede på scenen, og han er nu klar til at tage udfordringen op sammen med os,” lyder det fra Johan Gass Christensen, der før Patrick Eckhoffs ankomst stod som eneste FIFA-coach i organisationen. Herefter forklarer han til os, hvorfor valget faldt på lige netop Patrick Eckhoff.

Han kommer til at passe perfekt ind i træner-teamet. Han er en energisk og dygtig spiller, som har fået lysten tilbage til at prøve kræfter igen. Selv om Eckhoff er kommet ind som coach, vil han stadig være aktiv til tuneringer, og det bliver utrolig spændende af følge ham,” uddyber Johan Gass Christensen.

Vi har naturligvis også indsamlet en kommentar fra selve hovedpersonen og den nye mand i Sørby-truppen. Han fortæller følgende om sit nye ophold:

Jeg har snakket med Gass, siden vi stødte ind i hinanden til DM for nogle år tilbage og snakket løbende FIFA med ham. Han var klar over, at jeg stadig spillede for hyggens skyld, og at jeg samtidig pønsede på at spille mere seriøst og komme ind i hele FIFA-miljøet endnu engang. Idéen blev luftet, og jeg følte det ret tiltalende. Det var en oplagt mulighed for mig, som jeg ikke ønskede at sige nej til. Samtidig får jeg mulighed for at bidrage til foreningen ved at dele ud af min erfaring samt vejlede andre mod deres delmål,” siger Patrick Eckhoff, der altså er i færd med at gøre sit comeback på den danske FIFA-scene. Han har dog fulgt med på sidelinjen.

Jeg har altid holdt mig lidt i baggrunden og for så vidt muligt fulgt med i udviklingen. Det har en været en ret tiltalende tanke at give det et skud igen, og Johan sørgede for et tilbud, som jeg næppe kunne afslå. En god hjælp til at komme ind i communitiet og opleve væksten i eSport og FIFA på egen krop gjorde lige det sidste i min beslutning,” siger han, hvorefter vi til sidst ønskede at høre ham, om han selv mente, at han havde de rigtige kompetencer til dette job.

Absolut. Jeg er efterhånden en ældre og mere rutineret herre i emnet, og har stående kendskab til dét at agere “rollemodel” igennem mit eget fodbold. Mine ønsker i forhold om at komme tilbage var indfriet, og det topper det kun med, at jeg har mulighed for at hjælpe andre på deres vej mod eliten,” lyder de afsluttende ord fra den nye Sørby-mand.

Man kan vist konkludere, at Sørby eSport har godt gang i “transfervinduet” i disse dage – mon vi ser flere nye handler indenfor det kommende stykke tid fra Sørby såvel som andre? Spørger man Johan Gass Christensen, er svaret i hvert fald: ja.

Jeg har allerede endnu en træner rundt om hjørnet, men vi mangler stadig at gå i detaljer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.