Fra i morgen går det løs når 128 af verdens bedste FIFA-spillere fordelt på Xbox og Playstation tørner sammen i FUT Champions Cup i Manchester.Vi giver dig overblikket her!


Er man til FIFA i verdensklasse, så er der god grund til at følge ekstra godt med i weekenden, hvor 128 af verdens bedste FIFA-spillere 13-15 april skal dyste mod hinanden om en samlet præmiepulje på 200.000 dollars kroner samt 16 yderst eftertragtede pladser til FIFA eWorld Cup Playoff senere på måneden. De deltagende spillere har kvalificeret sig gennem februar måneds FUT Champions, og her klarede hele 5 danskere sig igennem nøglehullet.

De største danske og internationale stjerner er med

Ud af de i alt 128 spillere finder man nogen af de største både danske og internationale navne.
De 5 danske deltagere består af August Rosenmeier fra Hashtag United, Marcus Jørgensen fra Manchester City, Mikkel Hjorth Bach fra Tricked Esport og de to Brøndby-spillere Frederik Fredberg og Fatih Üstün.

Disse får til turneringen selskab af blandt andre Agges holdkammerat fra Hashtag United Ivan ’BorasLegend’ Lapanje. Samtidigt er storhold som PSG med Daxe, Unilad med verdensmester Gorilla, og Faze med britten Tass repræsenteret.

Du finder den samlede deltageroversigt her

Enorm præmiepulje og vigtige playoff billetter på spil

Som nævnt tidligere, er der hele 200.000 dollars på højkant, som skal fordeles blandt turneringens mange deltagere. Her kan vinderen af turneringen rejse fra Manchester med en check på 22.000 dollars svarende til cirka 140.000 danske kroner, mens nummer 2 kan glæde sig over en præmiesum på 14.000 dollars. Der vil i alt være pengepræmier til top 64.

Derudover er der yderst vigtige Playoff billetter på højkant til de 16 bedste spillere, som kommer et skridt tættere på en endelig kvalifikation til dette års officielle FIFA VM. En playoff turnering som danskeren August Rosenmeier i sidste weekend kvalificerede sig til, efter hans flotte sejr til ESWC i Paris

 

Unik turneringsstruktur betyder masser af kampe

Som det var tilfældet ved FUT Champions Cup #1 i Barcelona så anvendes der en helt unik struktur til denne turnering, hvilket betyder, at spillerne får rigeligt med kampe. Det foregår således, at spillerne i de indledende runder skal spille 7 kampe. Vinder man 4 kampe er man sikret en plads i Knockout fasen. Taber man 4 ryger man ud. Spillerne vil undervejs i det indledende gruppespil hele tiden møde modstandere der har den samme record som en selv. Dette betyder først og fremmest masser af drama i de afgørende runder!

Enorm fodboldby skal huse eventet

Byen er kendt for, at være et fodboldmetropol, og huser to af verdens største fodboldklubber.  Der er naturligvis tale om den engelsk storby Manchester.

I Manchester har den historiske bygning Victoria Warehouse fået æren af, at huse eventet. Bygningen blev opført i 1925 og var oprindeligt beregnet til at opbevare bomuld, ind til det i 2012 slog dørene op for deres første event. Siden hen har de huset konferencer for Facebook, Adidas, BBC og BMW, samt en række andre begivenheder.  Så fik vi det historiske på plads.

Hvor kan jeg følge med?

Hele eventet bliver streamet fra af EAs Twitchkanal som du kan se nedenfor. Selve turneringen starter op allerede i morgen fredag kl. 13.00 dansk tid. Samtidigt har vi hos Sports-gaming et hold afsted, som gennem hele weekenden vil holde netop dig opdateret med de vigtigste nyheder og resultater fra turneringen!

Se livevideo fra EASPORTSFIFA på www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.