Foreningen Aalborg Boldklub af 1885 og Aalborg eSport har ved en ekstraordinær generalforsamling indgået et spændende og ambitiøst partnerskab – læs mere om partnerskabet her.

Ved en ekstraordinær generalforsamling hos Aalborg eSport, blev det her til aften vedtaget, at Aalborg eSport indgår i et partnerskab med Aalborg Boldklub af 1885. Et samarbejde som bestyrelsesformanden for Aalborg eSport, Dan Gaardbo, under offentliggørelsen omtaler som et stort skridt for eSporten.

Helt konkret kommer samarbejdet mellem Aalborg eSport og Aalborg Boldklub af 1885 til at betyde, at Aalborg eSport bliver en afdeling af Aalborg Boldklub af 1885 på lige fod med bl.a. deres Floorball-hold og den amerikanske fodboldklub, 89ers. Derudover skifter Aalborg eSport navn til Aab eSport og vil i fremtiden komme til at bære Aabs logo på deres spillertrøjer, samtidigt med at Aalborg eSport også vil få stillet 130 kvadratmeter træningslokaler til rådighed hos Aalborg Boldklub.

Til generalforsamlingen fremhævede bestyrelsesformanden Dan Gaardbo en række væsentlige elementer, som gjorde sig gældende for det spændende match mellem de to foreninger. Herunder Aalborg af 1885s store erfaring med at drive forening. Netop foreningslivet ser Aalborg eSport stor værdi i, hvor især bredden er i fokus. Her bliver der i modsætning til FCKs og Brøndby IFs eSport-projekter lagt op til, at det er denne bredde, der skal danne grundsten for den elitære eSport i foreningen. Af andre kerne elementer i samarbejde, bliver der fra Aalborg eSport side lagt vægt på, at Aalborg Boldklub af 1885 kommer med et ekstraordinært brand og et stærkt netværk, som alt andet end lige kan være med til at fremme projektet.

Følg med hos Sports-Gaming, når vi senere på ugen bringer interviews fra relevante personer fra Aalborg eSport.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *