Frederik Fredberg tror på henholdsvis personlig- og dansk succes i weekendens FUT Champions Cup #2, der spilles i Manchester.

Den første udgave af FUT Champions Cup tilbage i januar måned blev en stor, emotionel rutsjebanetur for Brøndby eSports Frederik Fredberg, der gik fra at vinde de første tre BO2-kampe til at tabe de resterende, hvilket lige præcis ikke var nok til at gå videre til slutspillet.

Nu er danskeren dog klar til at kæmpe med om de otte kvalifikationspladser til Global Series Playoff igen, og her går FIFA-spilleren meget selvsikker ind til turneringen.

Jeg er super spændt på turneringen. Det er altid hyggeligt at være afsted med danskerne, og så bliver det en sindssyg turnering,” fortæller Fredberg og fortsætter:

Jeg har aldrig spillet så godt, som jeg gør pt. Forhåbentlig rammer jeg samme niveau i Manchester.

Med en fremragende nuværende form følger naturligvis en stor målsætning. Dette er også tilfældet for Fredberg, der ankommer til Manchester med høje ambitioner.

Målsætningen er uden tvivl at booke en playoff-billet. Det føler jeg helt sikkert, niveauet rækker til.

Når turneringen i morgen igangsættes, vil FIFA-Danmark have hele fem repræsentanter med fra start. Og spørger man Fredberg, så vil disse ikke blot være at finde i starten af turneringen.

Jeg ser Danmarks chancer som værende utrolig gode. Vi må være tæt på favoritter til at tage PlayStation-divisionen med især Agge og MJ i storform,” lyder det fra Brøndby-spillere, som herefter uddyber, blandt andet med sine forventninger til sin nye holdkammerat:

Vi bør kunne få hivet i hvert fald minimum to playoff-billetter med hjem. Vi så sidst, at Fatih lavede ravage i Barcelona. Det forventer jeg helt sikkert, at han gør igen. Det er jeg slet ikke i tvivl om, faktisk. Hjort bliver også spændende at følge.

Det var optaktsordende fra Frederik Fredberg. Følg med her på siden for mere optakt samt liveopdateringer mm. under selve eventet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.