FUT Champions Cup #2 løber af stablen i den kommende weekend, og i den forbindelse har vi taget en snak med Manchester Citys Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen.

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen er et af Danmarks helt store håb til FUT Champions Cup #2 i Manchester. Den forsvarende FICWC-mester dominerede den indledende runde til første FUT Champions Cup, men formåede, med sin top 32-placering, ikke at hive en playoff-plads i hus. Til sidste uges ESWC lykkedes det dog den unge Manchester City-spiller at hive en bronzemedalje hjem, hvilket må siges at være den perfekte optakt til den kommende weekends turnering. Vi har taget en snak med Marcuzo, for at høre lidt om hans forventninger til turneringen.

Sports-Gaming.dk: Hvordan er din form for tiden? Er du velspillende?

Marcuzo: Jeg føler mig utrolig selvsikker på, at jeg nok skal komme helskindet igennem Swiss-formatet. Jeg gik 6-1 i Barcelona, hvor jeg spillede mit bedste FIFA til dato, så jeg ved godt, at det ikke bliver en lige så stor walkover, men personligt kan jeg ikke se mig selv tabe mod 4 i Bo2. Jeg har ikke rørt FIFA siden ESWC, men som sagt, jeg føler mig meget selvsikker. “

Sports-Gaming.dk: Hvad er målsætningen for turneringen?

Marcuzo: “Målsætningen er helt klart top 8. Jeg vil så gerne have den playoff-plads, og jeg vil give alt hvad jeg har for, at det sker”

Sports-Gaming.dk: Hvad har du gjort siden Barcelona-turneringen for at forbedre dig?

Marcuzo: “Jeg er slet ikke i nærheden af det niveau jeg havde i Barcelona og op til. Jeg forstår stadig ikke hvordan jeg ikke fik mere ud af det end top 32, det er mig stadig en gåde, men jeg føler, at jeg er blevet en mere velovervejet spiller, og har lært en masse mentalt siden Barca-turneringen”

Hele SG-redaktionen ønsker Marcuzo og de resterende danske spillere alt det bedste i kampen om en playoff-plads i Manchester.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.