I går eftermiddags kom det frem, at den tidligere FIFA Team Fyn spiller Lasse ’Kongen’ Bækkelund er skiftet til FIFA Team Midtjylland. Aftalen mellem de to parter gælder først og fremmest til og med det kommende DM som erstatning for Noerlen og Noerlen2, der allerede nu har meldt afbud. Derfor valgte FTM at kigge mod den rutinerede fynbo, som ligger nummer 6 på Sports-Gaming Ranglisten.

Vi fik fat i FIFA Team Midtjyllands stifter Michael Thorsen, for at høre hvad han havde at sige til deres nyeste signing:

Noerlen og Noerlen2 har ikke mulighed for at stille op til DM, fordi Noerlen har besluttet sig at arbejde i Norge et års tid og Noerlen2 desværre er på ferie på tidspunktet DM bliver afholdt. Af den grund følte vi os nødsaget til at handle hurtigt for at kunne udfylde hullerne af to markante spillere på holdet. Derfor tog vi kontakt til Lasse Bækkelund, som tidligere har repræsenteret FIFA Team Fyn. Vi vidste at det ville være en god spiller at få på holdet, og at det vil være en spiller som kan komme langt. Lasse vil tilføje holdet noget nyt og vil passe godt ind på holdet, da vi er nogenlunde i samme aldersgruppe. Efter en kort snak med Lasse om hans forventninger og hvilke planer vi har, så blev samarbejdet først og fremmest til efter DM. Det blev den af den grund, at vi selvfølgelig forventer, at Noerlen og Noerlen2 vender tilbage, og Lasse selvfølgelig også har planer. Alle tre på holdet vil dog være ønsketænkning, men lad os nu se.” udtalte Michael Thorsen.

Fra Lasse selv lod det til at være et godt skifte for ham. Han sagde følgende til FIFA Team Midtjyllands facebook side:

Jeg fik et super godt tilbud som jeg ikke kunne takke nej til. Det er også en slags motivation for mig til at blive ved med at spille FIFA. Jeg glæder mig først og fremmest til en kort periode med gutterne, og så må vi se, hvad det bliver til.

Skærmbillede 2014-07-13 kl. 22.14.48

Bækkelund (midten) til DBU VM Tour

 

Lasse Bækkelund har efterhånden opbygget et CV, som blander sig med de helt store i Danmark. Med utallige turneringssejre på DFL og Fifaxgames, 1. plads til Aalborg Open 2013, en 2. plads til Exclu Management og endnu en førsteplads til Christmas Tournament på Sweetpatch skal man regne med Bækkelund som en seriøs udfordrer til titlen som Danmarksmester 2014. Det bliver spændende at se Bækkelund i aktion for FIFA Team Midtjylland under DM.

Bækkelunds seneste triumf var 13. juli, hvor det blev til en 1. plads i Fælledparken til DBU VM Tour

FIFA Team Midtjylland vil muligvis forsøge at forstærke sig med endnu en spiller. Dog er der endnu ikke blevet meldt noget ud i forhold til et konkret navn.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.