Her på transfervinduets sidste dag har tRICKED eSPORT smidt en bombe og hentet endnu en spiller i FIFA Team Midtjylland. Denne gang er det Anders ‘MrSuit‘ Bollerup, som var med til at stifte holdet. Dermed slutter MrSuit sig til den danske duo, som består af Oliver ‘Oli‘ Døssing og Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz, som under manager Peter ‘pmvejle‘ Møldrups vinger skal arbejde frem mod de næste events, hvor man må forvente at se en eller flere af dem langt fremme i de fleste store turneringer. Det er også en yderst erfaren spiller, der støder til truppen i tRICKED eSport. Blandt bedrifterne kan 1. pladsen i Net Party Fyn nævnes, ligesom han også gjorde sig bemærket til FIWC Nordic kvalifikationen, samt vundet en turnering på Fifaxgames i 2014.

Vi fik en snak med MrSuit og hørte om hans forventninger til samarbejdet.

“Hej Anders. Du har lige skrevet under med tRICKED eSport. Hvad ligger til grund for den beslutning?”

Jeg har det rigtig godt i Fifa Team Midtjylland, men har flere gange oplevet at jeg på grund af økonomi ikke har kunnet stille op til events. I Tricked får jeg opbakning på det område, og samtidig får jeg et par gode holdkammerater i Oli‘ og ‘Barnewitz‘, som er nogle dejlige drenge. Jeg er sikker på, at vi kan lære hinanden en hel masse, og jeg ser frem til at få en trofast støtte til alle turneringer.”

Hvad er det helt præcis du forventer af samarbejdet med Oli og Barnewitz? Og hvad ser du frem til i forhold til samarbejdet med manager Peter Møldrup?

“Møldrup er manden, som man går til , hvis man mangler noget, men også den, der følger ens kampe og derfor kan komme med små fif til, hvad man gør rigtig og forkert. Man har sin egen spillestil og sit eget koncept, og når man kan træne med spillere på niveau med Barnewitz og Oli, så lærer man også hvilke mangler man har i sit spil og hvad man derfor skal ændre eller blive bedre til. Jeg ser frem til et godt kammeratskab, hvor vi bakker hinanden 100% op.

Hvad har du af forventninger til dig og dine holdkammerater i fremtidige turneringer?

Jeg har altid store forventninger til mig selv, og jeg har ambitioner om at komme til udlandet og spille i fremtiden. Hvad angår de andre, så jeg har ingen forventninger til, at de skal opnå et eller andet, men jeg støtter dem selvfølgelig i alt de stiller op til.”

 

Det betyder dog ikke, at MrSuit er helt ude af FIFA Team Midtjylland. Ifølge deres udmelding, her til aften, vil han stadig være indblandet i fremtidsplanerne på holdet, men man vil komme til at se ham optræde i en rød tRICKED eSport trøje til næste turnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.