For halvanden måned siden afholdte FIFA Team Midtjylland en udtagelsesturnering, der skulle hjælpe dem med at finde en ny spiller til holdet. Valget faldt på Philip ”Flink14” Flink. Vi har fanget ham, og taget en snak om hvordan den første halvanden måned har været.

“Hej Philip. Du blev for halvanden måned siden udvalgt af FIFA Team Midtjylland til at være deres nye spiller på holdet, efter du deltog i deres udtagelsesturnering. Hvordan har det været, at være en del af et team og en forening indtil videre?”

“Hej. De gutter der er på holdet er fantastiske. Dejligt sammenhold, og de har en god humor.
Jeg har ikke kedet mig i hvert fald! Jeg blev taget godt imod fra første sekund.”

“Havde du forventet at blive udtaget, da du meldte dig til udtagelsesturneringen og så de andre deltagere?”

“Nej for pokker! FIFA14 har til tider ikke været mit FIFA år. Op til turneringen havde jeg måske ikke spillet i nogle uger(Måske var det en god ting?) Og jeg vidste først om turneringen på selve dagen, hvor en af mine venner skrev til mig. Men det kørte bare for mig den dag!”

“Hvilke forventninger har du for fremtiden med FIFA Team Midtjylland med henblik på både offline og online turneringer?”

“Det bliver ikke sådan, at jeg tager ud til hvert stævne – men de store stævner kunne jeg godt tænke mig at deltage i. Især DM har i mange år været i hovedet på mig, og jeg må sige at sandsynligheden for at tage til det, er blevet større nu efter jeg er kommet på holdet. Online bliver også bare nogle dage hvor jeg har tid, hvis der er nogle interessante turneringer.”

FIFA Team Midtjylland skrev på deres Facebook side, at de valgte Philip på grund af hans gode evner i spillet, og at han er en lokal gut.

Det bliver spændende at se hvad fremtiden byder på for Philip ”Flink14” Flink og FIFA Team Midtjylland.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.