Forleden så vi på en hybrid imellem Portugal og Italien, og i denne uges hold er baseret på det nye TOTS fra den amerikanske liga Major League Soccer, forkortet MLS. Der er desuden smidt en enkelt Premier League-spiller ind samt taget lidt fra den tyske Bundesliga såvel som den østrigste Bundesliga! Holdet kan ses på dette link: MLS TOTS Silver Hybrid

Jeg har forsøgt at få så mange TOTS-spillere ind som muligt, og stadigvæk holde det som et spændende hybridhold kun med sølvspillere. Hvis man vil lave holdet uden IF’s, vil det koste lige under 40K. Holdet er i formationen 3-5-2 listet op her:

Hosiner – Wright-Phillips
Dwyer
Royer – Arslan – Reo-Coker – Townsend
Tah – Mancienne – Ridgewell
Müller

Hvorfor dette hold?

Jeg så Bradley Wright-Phillips fra det nye MLS TOTS, og tænkte at han er klart den mest spændende sølv-angriber, jeg har set i FIFA 14. Hans stats virker for gode til at være sande, og jeg overvejede kraftigt hvordan jeg kunne få ham ind i et hybridhold. For at gøre det interessant, så det ikke vil være guldhold hver episode, valgte jeg at smide ham ind i et rent sølvhold. Dette er også interessant for mig, da jeg ikke har spillet meget med sølvhold siden FIFA 12. Holdet er ikke sat op som et typisk 3-5-2-hold, idet angriberne ikke er specielt fysisk stærke, men rettere lidt små og adrætte i stedet. Kanterne er også smidt ind for at skabe noget spil samt få noget mere fart i spillet. Defensiven er sat op til at være stor, stærk og solid. Hastigheden er ikke så nødvendig, hvis bare de står langt tilbage.

Holdets overraskelse: Royer

Ligesom sidste uge er det igen holdets venstre midt, der bliver sat ind som overraskelsen. Ligesom sidste uge er Royer også kun tiltænkt en rolle som kemi-slave. Men han overraskede mig fuldstændig. Han tog geniale løb og bidrog både offensivt og defensivt. Han var som en ekstra back, hvilket var meget rart, da Townsend løb meget op ad banen. Generelt var han klart blandt holdets bedste spillere, og jeg kunne uden tvivl finde på at bruge ham i et hold igen!

Holdets top 3

Nr. 3: Wright-Phillips

Wright-Phillips er absolut en god spiller. Det kan man mærke med både hans hurtighed, skud samt adræthed. Med 10 mål og 2 assists i 11 kampe har han været rigtig god for mig. Han har ud over at afslutte stort set alt lavet rigtig gode langskud og været med til at sætte spil op, både langs fløjene og langs midten.

Nr. 2: Müller

Målmanden er i et hold typisk den hemmelige helt. Han gør det til tider godt uden for alvor at blive anerkendt for det, fordi han lukker et enkelt eller to mål ind. Men Müller var ekstraordinært god i dette hold. Han lukkede da mål ind, men det var typisk 100% chancer, hvor han ikke kunne gøre noget. Han havde i en kamp 18 redninger. Ja, 18! Han har været forskellen for mig i rigtig mange af kampene, og jeg er glad for at have haft ham med!wright ægte

Nr. 1: Dwyer OG Hosiner

Ja, jeg har valgt to spillere. Jeg kunne simpelthen ikke vælge mellem de to! Hosiner har 8 mål og 5 assists, mens Dwyer har 8 mål og 6 assists. Begge to har været uovertrufne, simpelthen perfekte for mig. Det føles som om Hosiner kunne skubbe stort set alt modstand væk fra sig og selv kunne skabe sine chancer. Dwyer var perfekt som både angriber og playmaker på sin position som offensiv midtbane. Han havde gode skud, fine afleveringer, men især hans flugtere og frispark var rigtig gode for mig. Han scorede to frispark direkte, ligesom han også havde et par langskud på helflugtere. De to er absolut værd at bruge i et hold sammen, og jeg vil anbefale dem højere end nogen andre.wright

Holdets skuffelse: Mancienne

Man kan ikke forvente meget af en spiller, man har købt for 150 coins. Men han har vist sig at være den mest dovne forsvarsspiller, jeg nogensinde har haft på et hold. Han løb stort set ikke, og når han endelig gjorde, viste han sig at være intet værd. Han kunne intet på hovedstød, i tacklinger eller i markeringer. Han blev kun brugt som et bindeled mellem MLS og Bundesligaen, og det var også rigeligt.

Samlet vurdering af holdet

Holdet spiller rigtig godt sammen, ingen tvivl om det. Angriberne og midtbanen har et super godt samspil. Men så kommer man til forsvaret. Det føles som om forsvaret er sat forkert ind. Det spiller ikke rigtigt sammen med resten af holdet. Ingen af dem føles hurtige, gode til at drible eller gode til at aflevere. Desuden føles de også svage og dårlige til hovedstød, med undtagelse af Tah, som faktisk har været fin i forsvaret. Jeg har generelt haft succes bland de tre frontmænd med bare at sætte spillet op med de tre – problemer opstår dog typisk, hvis modstanderne har hurtige og stærke forsvarere som eks. David Luiz eller Sergio Ramos. Det samme sker dog ikke den anden vej, hvor en lille og hurtig angriber lynhurtigt kunne bryde gennem forsvaret. Aubameyang nåede at blive min nemesis, da han i 3 kampe imod mig scorede 6 mål. En kort opsummering af det hele: Angreb: Fantastisk. Midtbane: Klart over gennemsnit. Forsvar: Ringe.
Min vurdering: 7/10

Statistik:

Mål scoret: 27
Mål lukket ind: 24
Kampe vundet: 6
Kampe spillet uafgjort: 1
Kampe tabt: 4
Pris på holdet: Ca. 1,6 millioner – Dette vil dog falde, eftersom der kommer flere TOTS-spilllere

Samtlige kampe med dette hold er spillet i online sæsoner, division 2+1.

Har du lyst til at se flere spændende temaer til et hold? Så har vi tidligere på året lavet et danskerhold, som du kan se lige her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.