Senere i dag skal Frederik Fredberg op i mod et hårdt felt af gode, internationale FIFA-spillere. Vi har talt med danskeren forud for turneringen på El Estadi Ciutat de València.

1.000 euro til vinderen, en finale foran 20.000 tilskuere og sin første titel som Brøndby eSport-spiller kunne potentielt gå hen og bliver tilfældet for FIFA-spiller, Frederik Fredberg, i dag.

Danskeren skal nemlig dyste om overstående, når det hele går løs senere i dag og frem til i morgen på Levante UDs stadion, El Estadi Ciutat de València, i Spanien, hvor Levante UD International Cup løber af stablen

Her skal han op imod nogle af verdens bedste spillere, men da vi tog os en snak med hovedpersonen selv, var håbet og troen på det derimod til stede.

Jeg glæder mig helt sikkert. Det er min første klubturnering, så det bliver helt sikkert spændende,” fortalte Frederik Fredberg først og fremmest i snakken, der derefter blev fulgt op af hans selvsikre forventninger.

Jeg har helt sikkert en forventning om at være med helt fremme, når det skal afgøres. Konkurrencen er hård, men jeg synes helt sikkert, jeg har gode chancer. Niveauet er, hvor det skal være. Jeg spiller virkelig godt pt., så det er bare et spørgsmål, om man rammer niveauet, når det gælder,” fortsatte han.

Til turneringen vil der, som fortalt, være et utrolig stærkt startfelt. Men med et anderledes form for gamemode, end de fleste måske lige er vant til, så kunne Fredberg godt se sig selv stjæle titlen fra de andre som undertippet, idet han selv har haft succes tidligere i det her gamemode, hvor alle spillere kommer til at være 85 i rating.

Frederik Fredberg vandt i juni-måned 70.000 kroner, da han sluttede på førstepladsen i Waoo FIFA Liga. Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Turneringens største favoritter må være Dani fra Ajax og Maniika fra PSG. Det kan der ikke være tvivl om. Der er så bare lige det, at det bliver spillet i 85 overall. Der vandt jeg Waoo Ligaen, så mon ikke, at jeg kan betegnes som underdog,” lød de afsluttende ord fra danskeren, der altså formåede at slå de bedste FIFA-spillere herhjemme i Danmark i FIFA 16, hvor han kunne tage 70.000 kroner med sig på vejen.

Vi glæder os til at følge Brøndby-spilleren i det spanske, der nok skal have store chancer, hvis han kan finde sit tidligere spil i dette gamemode frem igen.

I første kamp møder Fredberg Mattia Guarracino fra Sampdoria, og kampen er programsat til 12:40.

Turneringen er i fuld gang og kan følges herunder:

Se livevideo fra Levante_UD på www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.