Fra 1-4 nede til 7-4 resulterede i, at Brøndby eSport nu for andet år i træk kan kalde sig for verdens bedste FIFA-team. Sådan her skete det.

Trods at gå ind til turneringen som forsvarende mester blev Brøndby eSport, der ved årets VM i FIFA for klubhold blev repræsenteret af FIFA-spillerne Fatih Üstün og Frederik Fredberg, regnet som underdogs til turneringen.

Skidt fra start

From: EA SPORTS FIFA

Det så da også langt fra godt ud efter de blot to første kampe, eftersom de to danskere måtte se sig slået i begge opgør og dermed skulle hente mange sejre i de resterende fem kampe for at holde håbet om en knockoutplads i live.

Langsomt begyndte de to danskere dog at spille bedre, og inden første dag var omme lykkedes det såmænd Vestegnsklubben at hive tre sejre i træk hjem.

Det betød dermed, at Brøndby efter fem kampe havde tre sejre og to nederlag, hvilket gav dem et strålende udgangspunkt for gruppespillets to sidste kampe.

Momentummet fortsatte

From: EA SPORTS FIFA

Så blev det dag 2, og opgaven for Fredberg og Fatih var nu at fastholde top 4-placeringen, der ville give adgang til den efterfølgende kvartfinale.

Her forsatte drengene, hvor de slap, og to ud af to sejre resulterede nu i en fremragende andenplads, kun overgået af Falcons eSport.

Desværre, set med danske briller, blev gruppespillet endestationen for Lightning Pandas, som danske Nicklas ‘Niller’ Stensgaard stillede op for, og Brøndby var derfor det sidste danske håb tilbage.

From: EA SPORTS FIFA

I kvartfinalen ventede tyske Schalke 04, og med en samlet sejr på 5-3 red Brøndby-spillerne videre på bølgen og fastholdt dermed det imponerende niveau, som de havde fundet frem.

Med blot én kamp fra finalen stod de nu overfor holdet ‘Mkers’ bestående af italienske Prinsipe og ikke mindst maltesiske Kurt, der igennem hele turneringen havde været storspillende.

Heller ikke de to kunne dog forhindre danskerne i at forsætte den ubesejrede stime, og Brøndby havde nu vundet hele syv kampe i streg.

Største comeback hidtil

From: EA SPORTS FIFA

Klokken blev 18:20, og startfløjtet lød nu til den første kamp mellem Brøndby eSport og Team Envy. PlayStation-kampen skulle afvikles først, og det var her Fredberg imod tyske Eisvogel. Det blev desværre langt fra drømmescenariet inden den afgørende opgør, eftersom slutresultatet i denne kamp blev 4-1 til Eisvogels favør.

Fatih kom dermed på en meget, meget svær opgave imod Marvyn ‘Aero’ Robert, som han dog formåede at slå i gruppespillet. Men der gik altså ikke mere end et par minutter, før Fatih havde bragt sig foran, og herfra gik det kun én vej for den ustoppelige dansker, der i det 68. minut kunne lukke og slukke finalen med en fuldstændig overlegen scoring til 6-0 og samlet set 7-4, hvilket blev kampens resultat.

Comebacket var fuldført, titlen var i hus, og Brøndby eSport kunne nu kalde sig dobbelt verdensmester. Ikke nok med det sikrede Fredberg sig også en billet til Global Series Playoff i Amsterdam i slutningen af måneden.

Vi siger kæmpe stort tillykke til de to spillere og fodboldklubben for den fantastiske præstation!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.