I Danmark har vi en del ”FIFA-Teams”, der hver især kæmper om at blive det bedste i landet. De mest kendte er Tricked eSport og Copenhagen Wolves, dog har vi også de mindre kendte, FIFA Team Midtjylland, FIFA Team Copenhagen, HVB E-Sports, Clan eSpuma og det nye FIFA Team Nordjylland. Fordelen ved at spille på disse teams er blandt andet, at man somme tider får betalt transport til turneringer rundt om i landet, man udvikler sig positivt ved at lære af ens holdkammerater, og sidst men ikke mindst er det fællesskabet, der hitter højest.

Til gengæld er det ikke alle spillere som er på et hold. Vi har set flere gode spillere uden hold, hvor de enten har sagt nej tak, fordi de ikke ønsker at spille på seriøst niveau, eller vil gerne have betalt udgifter, så derfor søger et større hold, en anden mulighed er at de bare ikke er blevet ”spottet” af et hold.

Jesper ’Pilm’ Prang:

Et af de bedste eksempler på ovenstående, er nok Jesper ’Pilm’ Prang, som ved flere lejligheder har vist sine kvaliteter frem. Dette så man senest ved Aalborg Open, hvor han nåede til kvartfinalen, og til Aarhus Open hvor han gik hen og vandt det hele imod Danmarksmesteren August ’Agge’ Rosenmeier. Pilm har tidligere spillet for Fifa Team Copenhagen, hvor han valgte at stoppe samarbejdet tilbage i maj. pilm

Jesper havde også selv et par ord omkring at stå uden hold:

“Lige pt. har jeg det egentlig fint med at stå uden hold. Jeg prøver bare at nyde, at spille spillet som det står ligenu. Er der så nogen der synes jeg er interessant kan jeg tage den derfra. Konkrete ting som et hold skal kunne tilbyde er ikke noget jeg har tænkt så meget over igen, men synes det er vigtigt med et sammenhold hvor man føler holdkammeraterne støtter en, og kan hjælpe en fremad på den måde. Jeg skal da heller ikke ligge skjul på at finansiel kompensation på den ene eller den anden måde ville være ret lækkert. Selvom man ikke vil indrømme det har andre spillere nogle tricks man ikke selv kan, og hvis man hjælper hinanden på holdet, kunne det være meget givtigt at lære fra sig på den måde. Personligt ville jeg ønske jeg var bedre til at pace, samt langskud.”

Frederik Fredberg:

En af de lidt nyere spillere er Frederik Fredberg, som endnu ikke har præsteret det helt store offline, derimod formåede han at kvalificere til den første SG-plus slutturnering og har vist flere gode takter på Gfinity.

Vi har fået en kort kommentar fra Frederik:

“I øjeblikket er jeg sådan set helt tilfreds uden et hold, eftersom at jeg først er begyndt at spille FIFA på et seriøst plan inden for det sidste halve år. Jeg håber dog alligevel at der kommer et tilbud før eller siden. Det kunne da være fedt. Nu har jeg efterhånden slået mange der er på hold så jeg tænker da helt sikkert at det kunne have været mig. Hvad for et tilbud jeg venter på ved jeg dog ikke helt. Men jeg tror helt sikkert at et hold ville kunne løfte mit spil op på et nyt niveau.”

Peter ’Viking Warrior’ Mølgård:

Peter Mølgård er efterhånden en af de erfarende ræve inde på den danske FIFA scene. Peter har med sine mange år på bagen vist flere fine resultater, tilbage i 2014 nåede han hele vejen til top 8 ved Aalborg Open, han har også vist fint Online niveau, hvor han har vundet flere endagsturneringer, Peter formåede også at kvalificere sig til Audi Cup i Tyskland.

Det lyder dog ikke til, at Peter skifter til et team lige foreløbigt:

“Jeg vil da ikke udelukke, at jeg engang får lysten tilbage, men FIFA siger mig godt nok slet ingenting længere, men tager nok turen engang, hvis der er en solid bytur i sigte.”

Som I kan høre, holder Peter Mølgård en lille pause fra Fifa, men hvis du mener, at du har hvad der skal til, så bestil billet til vores CULT Cola Odense Open, der starter op lørdag D. 8. august, og har en 2v2 turnering søndag D. 9. august samme sted.


Af: Marcus Gam Kok

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.