Fifa eClub World cup kvalifikationen er i gang, og for omtrent en uges tid siden blev det annonceret, at Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt og Nicolas ‘nicolas99fc Villalba skal spille sammen. Vi vil her zoome ind på de to kæmpetalenter, samt de 2 foregående års forsvarende mestre fra Brøndby.

Først lidt hurtigt om tuneringen:

Dato: 9-10 Februar 2019.

Destination: Endnu ikke annonceret.

Præmiepulje: 100.000$ samt 3695 point det til globale leaderboard.

Heraf 40.000$ og 1500 point til det globale leaderboard til nummer 1

20.000$ og 850 point til det globale leaderboard til nummer 2.

10.000$ og 625 point til det globale leaderboard til nummer 3-4.

2.000$ og 450 point til det globale leaderboard til nummer 5-8.

1.500$ og 270 point til det globale leaderboard til nummer 9-16.

Mest frygtindgydende duo nogensinde?

Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt og Nicolas ‘nicolas99fc Villalba skal som sagt spille sammen, hvilket altså vil sige, at nummer 2 på PS4 leaderboardet og nummer 1 på Xbox leaderboardet, kommer til at folde sig ud i en symbiose fuld af talent, og dermed er favoritten altså kåret. Eller er den? Hvis vi tager et kig tilbage på de øvrige vindere af turneringen, så er det altså en historik som er 100% i Brøndbys favør.

Brøndbys repræsentanter hedder Frederik ‘Fredberg‘ og Daniel ‘Dingo‘. Fredberg var sidste år sammen med Fatih Ustun en del af det Brøndby hold, som hev sejren hjem, mens det er Dingos første tuneringen af denne slags. Brøndby drengene siger således om den frygtindgydende duo:

“Tekz og Nicolas bliver uden tvivl det stærkeste hold på papiret, og jeg tror at alle gerne vil undgå at spille imod dem. Når det så er sagt, ved vi alle at det handler ofte om at ramme dagen, så gør Frederik og jeg det, ser jeg ikke et eneste vi ikke har mulighed for at slå – heller ikke Tekz og Nicolas.”

Lige netop det med at ramme dagen ved Brøndby drengene, om nogen hvordan man gør. For selvom de ikke vandt det indledende gruppespil i eSuperligaen, og viste svingende takter hen mod slutningen, endte de altså med at løbe med sejren. Dette bevidner naturligvis om en speciel evne til at præstere på dagen. Og lige præcis momentummet fra eSuperligaen ser de som en faktor der kommer til at spille en stor rolle:

“eSuperligaen har givet os en masse erfaring, og vi har trænet det med at spille 2 sammen. Vi kender hinandens spillestil og personlighed så godt, at vi sagtens kan komme med konstruktiv kritik, som ofte er nødvendigt for at man kan nå til tops. Vi supplerer hinanden godt, og vi kommer helt sikkert til at levere en god præstation til turneringen.”

Det er da heller ikke blege for at fortælle om deres høje ambitioner til tuneringen:

“Jeg vurderer vores chancer som værende store, især efter vores Esuperliga sejr hvor vi fik tanket en masse selvtillid op. Vi tror på egne evner, og med et team som Brøndby i ryggen kan alt lade sig gøre.”

Herfra skal der i hvert fald lyde et kæmpe held og lykke til Brøndby drengene, som har fået sig en velfortjent juleferie væk fra spotlyset.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.