Wolverhampton Wanderes F.C skriver under på en aftale med den 21-årige Torin Page, der bliver klubbens første FIFA-spiller.

De har fået sig en ganske fin start på sæsonen, og nu ønsker Premier League-oprykkerne Wolverhampton Wanderes F.C så at forfølge dette på den virtuelle grønsværn, når FIFA 19-sæsonen sparkes i gang om ganske få uger.

The Wolves, som de omtales som i det engelske, kunne nemlig mandag eftermiddag præsentere signingen af deres første eSport-repræsentant nogensinde. Navnet er Torin Page, og under nicknamet The Turin skal han fremover tørne ud i den orangefarvede trøje til FIFA-turneringer, heraf internationale majors hvis alt går som planlagt.

21-årige Torin Page var blandt andet kvalificeret til FUT Champions Cup i Barcelona tidligere på året, hvor det lykkedes ham at gå videre fra swiss-formatets gruppespil. Siden da har englænderen fra Sydlondon dog fokuseret på sin uddannelse, som han afsluttede her i sommers. Derfor er han nu mere end klar til nye udfordringer og går samtidig meget motiveret ind til FIFA 19:

Jeg er stolt over at have skrevet under med Wolves. Dette skifte vil motivere mig mere end nogensinde før til at præstere!” skriver FIFA-spilleren på sin Twitter.

Wolverhampton bliver hermed den tredje Premier League-klub i forlængelse af West Ham og Manchester City, som udstyrer sig selv med FIFA-repræsentanter. Vi håber naturligvis på at se endnu flere af slagsen i den nærmeste fremtid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.