FIFA 19-tutorial: Bliv bedre til at forsvare

0
3404

Har du svært ved at forsvare i det nye FIFA 19-gameplay? Så kan ovenstående tutorial måske hjælpe dig.

Hvert år, når et nyt FIFA-spil kommer på gaden, skal man ofte bruge mange timer på at lære at forsvare sig mod en nyere version af spillets offensive del, der ligeledes får tilføjet nye elementer til sig hvert år.

I FIFA 19 er det ikke kun offensiven, som indtil videre virker mere uforudsigelig end nogensinde grundet de mange nye finter, afslutninger og ikke mindst flicks. Defensiven virker nemlig også til at være mere manuel, end vi har været vant til førhen.

50/50-situationer er et altafgørende kriterie for succes i den virkelige fodbold, og nu kan de komme til at betyde lige så meget på den virtuelle grønsværn.

EAs mange forbedrede muligheder, hvad angår udviklingen af spillet, har resulteret i, at du skal kæmpe for hver eneste løs bold på banen.

Samtidig har vi også bemærket, at det er blevet sværere at tackle uden altid at trykke rund, som man ellers har kunne slippe afsted med tidligere.

Derfor kan en god defensiv altså blive nøglen til succes i FIFA 19, hvilket FIFA-YouTuber- og spiller for New York Red Bulls Mike LaBelle forsøger at demonstrere i sin ‘defending tutorial’, som du kan se og tage notater til øverst i artiklen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here