I går tog vi en snak med August ‘Agge’ Rosenmeier omkring hans deltagelse i weekenden LQE turnering i London, og i dag sætter vi fokus på den anden danske deltager i Fatih Üstün.

Turneringen afvikles 19. og 20. januar, og den starter med det såkaldte swiss format hvor man hele tiden møder nogen med samme sejrs record som en selv – der skal spilles 5 kampe, og man er videre til knockout ved 3 sejre og ude af turneringen ved 3 nederlag.

I første kamp af swiss møder Fatih den tyske spiller l__Prohunter__l som pt. ligger nummer 30 på Global Series ranglisten med 348 point – Fatih ligger pt. nummer 15 med 650 point. Som udgangspunkt bør det være en kamp hvor Fatih er favorit, men til de store internationale turneringer kan alt ske.

Vi har taget en snak med Fatih omkring turneringen og egne forventninger.

Hvad er dine egne forventninger til turneringen?
“Forventer helt klart en semifinale eller en finale. Jeg har vist at jeg sagtens kan være på topniveauet når det gælder, så det bare om at klø på.”

Du har flere gange vist dig som en af de absolut bedste spillere til både danske og udenlandske events, men det er ofte gået galt lige før målstregen. Har du arbejdet på specifikke ting som kan sikre at du kan gå hele vejen?
“Jeg har specielt arbejdet på det defensive, da det altid har været mit svageste led. Grunden til jeg altid har været tæt på målstregen, men ikke rigtig længere end det, er netop mit defensive, og det har jeg lagt alt arbejdet på.”

Hvem ser du som de 3 største konkurrenter og hvorfor?
“De tre største konkurrenter i mine øjne er helt sikkert: MoAuba, Nicolas og Agge. De er i mine øjne nok de sværeste jeg vil kunne møde i PS4 siden.”

Vi ønsker held og lykke til både August Rosenmeier og Fatih Üstün i London!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.