Så er der mere nyt om det kommende FIFA 19. Denne gang om et splinternyt ‘Active Touch’-system, der skal revolutionere spillets gameplay.

The Active Touch system in FIFA 19 revolutionizes what you can do with the ball at your feet, opening up areas of gameplay that have never been explored before.

Således lyder det fra EA Sports FIFA, der her til aften har afsløret, hvad der kan blive en revolutionerende ny feature til FIFA-spillets gameplay.

Billedresultat for active touch system fifa 10I dette nye ‘Active Touch’-system, som du kan se meget mere til i videoen foroven, vil det efter sigende give FIFA-spilleren langt flere muligheder til at arbejde med bolden i åbent spil. Med nye tekniske berøringer vil spillet være mere flydende end nogensinde, og for den kreative spiller er der altså fri leg til at benytte de mange nye animationer i spillet.

Det er selvfølgelig svært at spå ud fra videoen, hvor stor en indflydelse det kommer til at få på spillet, og om det bliver effektivt at gøre brug af, men for spilleren, der elsker at lave tricks og finter, bør dette i hvert fald langt fra være nogen dårlig nyhed.

Følg med på Sports-Gaming.dk for flere løbende nyheder om FIFA 19.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.