Kvalifikationen til ESWC er officielt skudt i gang! Du kan hele dagen følge turneringen gennem denne side, og vi opdaterer så ofte som muligt fra turneringen. Hvis du vil følge kampene på hovedscenen, kan de ses her. På streamen har vi August ‘Agge’ Rosenmeier, der vil kommentere samtlige kampe.

Kampprogrammet i gruppespillet kan ses her:

Knock-out runden

18:31 Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg er nu officielt dansk ESWC-mester efter en 4-2 sejr over Waheed ‘TheKid’ Oabyd! Han skal til Paris sammen med sin holdkammerat August ‘Agge’ Rosenmeier og Sports-Gaming.dk! Vi takker for opmærksomheden i dag og takker af for liveopdateringen denne gang.

18:15 Finalen er i gang! PrimeTurbo mod TheKid! Der står allerede 2-0 til PrimeTurbo, og hans angreb virker i særklasse her til aften – skal han booke billetten?

16:30 Knock-Out runden er i gang – på streamen ses kampen mellem Lasse Bækkelund og Daniel Barnewitz.

Opdateringer fra gruppespillet

14:58 Primeturbo‘ ender med maksimum point, mens Wahed ‘The Kid‘ Obayd og Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund har hver 6 point og spiller nu mod hinanden.

14:32 ‘PrimeTurbo’ er som første spiller videre med 9 point i sine første 3 kampe – senest 3-2 mod en af de andre favoritter, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund.

14:08 Gruppespillet er indtil videre foregået uden de store overraskelser, på nær den 1. seedede MrSuit, der har tabt sine to første kampe – han er næsten tvunget til at vinde de to sidste for at gå videre.

13:00 De første kampe er nu gået i gang. Første kamp på streamen (link øverst) står mellem Waheed ‘TheKid’ Obayd og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. De øvrige kampe involverer bl.a. Anders ‘MrSuit’ Bollerup og Mathias ‘Revi’ Iversen.

Warmup til turneringen

12:15 Vi er nu klar til opvarmningen til turneringen. Folk sidder rundt omkring og gør sig klar til den store finale, og walk-in turneringen er i gang her i CULTs hovedkvarter i Lystrup. CULT

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.