Det er med stolthed,at vi nu endeligt kan annoncere at vi, i samarbejde med Ubisoft Nordic, står for den danske kvalifikation til verdensmesterskaberne i det populære dansespil – ESWC Denmark – Just Dance!

Den 12. oktober 2014 afholdes i Amager Centeret den danske kvalifikation i dansespillet Just Dance 2014. Vinderen bliver sendt til Paris (med betalt flyrejse og hotel) for at dyste i Just Dance verdensmesterskaberne om præmier for 10.000 Euro. Sports-Gaming.dk følger med til Paris hvor vi dækker turneringen med indslag, interviews og videoreportager.

Læs mere om den danske finale

Hvordan kan man blive valgt som deltager?

Du skal uploade en video af dig selv, hvor du danser men det behøver ikke være til Just Dance. Du kan uploade den enten via YouTube eller Facebook. Del linket til din video på www.facebook.com/justdancegame enten på væggen eller som en privat besked. Deadline for at uploade din video er 1. oktober 2014.

De udvalgte videoer får derefter direkte besked på Facebook og deltagerne inviteres til finalestævnet i Amagercentret – dog er transporten hertil for egen regning

Bemærk man skal være fyldt 18 år for at kunne deltage. Og man skal kunne deltage i finalen i Paris i dagene 30/10 – 1/10 som minimum – dog får man op til 5 dage i Paris hvis det ønskes!

Ubisoft og Sports-Gaming.dk ser frem til at finde Danmarks bedste Just Dancer!

Læs mere om den danske finale

malltour-justdance2015_poster_a2(1)

 

2 replies
  1. Jafar
    Jafar says:

    Er det ikke muligt at deltage hvis man er under 18? Så længe at (hvis man vinder) man bliver fulgt af en person over 18/en værge?

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.