Søndag aften lykkedes det Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen at gå hele vejen ved ESWCs onlinekvalifikation og dermed sikre sig en plads i næste måneds turnering.

For en uge siden sikrede både August ‘Agge’ Rosenmeier og Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach dem selv en billet til Paris for dyste med i årets ESWC-turnering, hvor vinderen på hver konsol vil få en invitation til Global Series Playoffs Live Event i juni måned.

Nu har danskerne fået nyt selskab, eftersom Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen gjorde præcis det samme blot en uge senere. Efter bedriften indsamlede vi en reaktion fra Manchester City-spilleren.

Selve turneringen i sig selv er rigtig stor, men taget i betragtning af mit bracket også, så er jeg super stolt!” lød det fra Marcuzo, som vi efterfølgende spurgte, om kvalifikation til ESWC havde været en drøm siden hans indtræden på FIFA-scenen.

Det er ikke som sådan noget, jeg har drømt om, men der er ingen tvivl om, at det bliver en stor oplevelse og pisse fedt,” fortalte han, mens han derefter forklarede, at spændingen ikke er kommet frem i ham endnu.

Nej, jeg kan ikke mærke spændingen. Mit hovedfokus disse dage har været et helt andet sted, så det, at jeg kvalificerer, er mere eller mindre helt vanvittigt faktisk.

Slutteligt ønskede vi selvfølgelig at høre ham, hvor store chancer ham og sine landsmænd har i hans øjne.

Jeg ser danskernes chancer til ESWC som rigtig gode! Jeg glæder mig meget til at se Hjorth udenlandsk.

Dermed har vi for andet år i træk hele tre FIFA-danskere med til det franske eSport-event, hvoraf de to af dem er debutanter – vi ser frem til at følge dem i april måned!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.