Efter en velspillet turnering, hvor man så August ‘Agge’ Rosenmeier gå igennem hele turneringen ubesejret, kunne man også se ham stå øverst på sejrsskamlen for 4. år i træk. Efter en turbulent tid, hvor han har forladt sit hold, Copenhagen Wolves, samt ikke kunnet deltage i to afdelinger af CULT Cola FIFA Tours, har han fundet sit allerhøjeste niveau frem igen, og tog derfor sejren til DM. Vi har talt med Agge om turneringen.

“Det var en kæmpe forløsning at nå finalen og vinde den – samtidig viste jeg kritikerne, som mente jeg var blevet overhalet af et par spillere herhjemme, at August Rosenmeier stadig godt kan lidt med en virtuel bold, så det er vel bare en lille bonus!”Agge

Omkring hans fremtidige optrædender i DM samt chancerne for at finde nyt hold siger han:
“Alting har en ende, og jeg vil bestemt mene at i år var det sværeste DM fra min side af, og det DM hvor jeg havde allerflest marginaler over flere kampe, så det er jo klart, at der er sandsynlighed for at marginalerne går imod mig næste gang, men det er klart at jeg elsker at vinde og jeg vil gøre alt for at udbygge historien så meget som muligt så jeg forhåbentlig kan blive husket som en af de største navne i Dansk FIFA om 10-20 år. Det er klart at sejren ikke gør chancerne for at finde et nyt hold dårligere, men jeg synes uanset den 4. DM-titel eller ej, havde jeg fine kort på hånden inden da. Lige nu har jeg bare is i maven og afventer et rigtig stort navn, og samtidig lytter jeg til alle tilbud der nu skulle komme ind. Der har været et par tilbud, men det har bare ikke været det rette for mig – forhåbentlig kommer det meget snart!”

Agge slog som bekendt Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg i finalen – hans tidligere holdkammerat. Om denne kamp sagde han:
“Det var på en måde forventet, men det var selvfølgelig sjovt og intenst. Jeg vil benytte mig tiden til at rose Lars utrolig meget for et fantastisk FIFA år – jeg synes ikke han har fået opmærksomhed og kredit nok for de fremragende resultater han har leveret i form af turen til ESWC, Audi Cup sejren og selvfølgelig DM sølvet, som bare er få udpluk af kontinuerlige resultater i år.”

Til sidst spurgte vi Agge om hvornår han forventer sin næste store sejr, og hertil svarede han:
Forhåbentlig får jeg en invitation til ESWC, og her har jeg aldrig helt indfriet min egne forventninger helt. 3 gang er lykkens gang for mig, det er som om det ligger mentalt i hovedet på mig – så jeg håber at jeg kan nå ihvertfald en semi finale der og måske længere – men først skal jeg selvfølgelig lige have en plads derned til så til slut vil jeg blot slutte af med et lille citat; “Den tid den glæde”.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.