For en uge siden var det en kendsgerning, at vi fik seks danskere med til den første regionals-turnering i FIFA 18. Vi bragte jer dér del et af vores interviews med de kvalificerede danskere, og nu kan du læse del 2, hvor vi snakker med Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, Frederik ‘Fredberg’ Fredberg fra Brøndby eSports og Fatih ‘FIFAÜstün’ Üstun.


Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen

SportsGaming: Du er kvalificeret til Regionals. Hvordan har du det lige nu?”

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen: Det føles utrolig godt at være kvallet – dog forventet. Jeg anser mig selv til at være blandt de bedste i verden i FUT, så alt andet end at være kvallet ville være tæt på en personlig skandale, men jeg er selvfølgelig utrolig glad for at komme ud internationalt igen i år, og at jeg undgik DCs.”

SportsGaming: Hvad forventer du til turneringen?”

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen: “Jeg har efterhånden fået en del international erfaring, da August og jeg kvalificere til størstedelen af turneringerne i FIFA 17, så jeg forventer helt klart en god præstation af mig selv. Generelt set på danskernes chancer, så tror jeg personligt helt klart mest på August og jeg, i og med at vi er dem med mest international erfaring som jeg anser som en utrolig vigtig faktor, og så synes jeg også, at vi uden tvivl er de to bedste danskere, men jeg tror og forventer at danskerne er fremme i slutspurten til turneringen. “

SportsGaming: Hvordan kan du holde til at spille alle dine kampe om fredagen?”

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen: At spille 40 kampe på den dag er selvfølgelig utrolig hårdt, men jeg fandt en god ‘opskrift’. Især første og sidste uge var hårde, fordi jeg stødte på nederlag i de to uger, og det gør en del ‘skade’ mentalt.”

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen til verdensmesterskabet i FIFA.

SportsGaming: “Hvordan forbereder du dig til turneringen?”

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen: Jeg vil forberede mig til turneringen på den måde, at fortsætte med at spille FUT Champions for at holde mig igang, og så at få spillet nogen Pro vs Pro kampe – også udenfor FUT Champions.”

Marcus er altså selvsikker – vi håber han får ret og ønsker ham held og lykke.

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg

SportsGaming: Hej Frederik – hvordan føles det at være kvalificeret?”

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg: Det er en stor lettelse at være kvallet. Der var en klar forventning om at kvalificere sig fra min side af. Alt andet ville være en fiasko og det er derfor rart at jeg ramte top 64 uden de store problemer.”

SportsGaming: Hvad forventer du af regionals-turneringen?”

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg: “Jeg har ikke rigtig nogle forventninger til turneringen. Det er verdenseliten der er repræsenteret, så jeg tager det egentlig bare som det kommer. Jeg ved, at jeg kan spille op med de bedste. Det er bare et spørgsmål om at ramme niveauet. Målet er at ramme top 8. Det er det eneste man i sidste ende kan bruge til noget.”

Foto: Brondby.com

SportsGaming: Kan dine følgere forvente at få noget content fra turneringen?”

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg: Jeg regner med at vlogge nede til turneringen. Det er rimelig eksklusivt så mon ikke det bliver et hit.”

SportsGaming: Hvordan har du tænkt dig at forberede dig til turneringen?”

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg: “Jeg regner med at få trænet en masse imod de bedste i Danmark. Spørgsmålet er om man skal træne imod eventuelle modstandere til turneringen, men vil man træne imod de bedste fra Danmark kræver det også at man tager nogle kampe imod folk som allerede er kvalificeret.”

Vi ønsker Fredberg fra Brøndby eSports knæk og bræk til turneringen

Fatih Üstün

SportsGaming: “Du klarede den! Hvordan føles det?”

Fatih Üstün: Det føles virkelig vildt at være kvalificeret til min første store internationale turnering. Det var virkelig hårdt og jeg sad oppe hele natten, men missionen lykkedes i sidste ende og jeg kom med blandt de bedste 64 i verden.”

Fatih Üstün til Copenhagen Games 2017.

SportsGaming: Hvad forventer du af turneringen?”

Fatih Üstün: Jeg forventer at få en masse erfaring, møde alle topspillerne og hygge med med alle 5 danskere som kommer. Jeg har et godt venskab med dem alle og helt specielt med Hassan, som jeg er sikker på, jeg kommer til at have den fedeste rejse med. “

SportsGaming: “Det er din første internationale turnering – tror du, at du kan håndtere presset?”

Fatih Üstün: Det bliver vildt at spille min første store turnering i udlandet. Jeg aner ikke, om jeg kan klare presset eller ej, men uanset hvad så er det en vild oplevelse, og jeg drømmer naturligvis om for alvor at bryde igennem på FIFA-scenen til januar.”

Så er der ikke andet for, end at vente til januar, for at se om vi får en dansk succes til Regionals.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.